MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Με ερωτική τριλογία επιστρέφει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο σινεμά!

Δυο χρόνια μετά το πολύ πετυχημένο “Αν”, που έκανε ρεκόρ εισιτηρίων το 2012, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στον κινηματογράφο. Κι αυτή τη φορά, όχι με μία ταινία, αλλά με τρεις. Τρεις ταινίες που θα αποτελούν την ερωτική του τριλογία.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Αυτή τη φορά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης καταπιάνεται με τρεις, φαινομενικά διαφορετικές ιστορίες. Μια ερωτική τριλογία που στο τέλος όμως αποκτά κοινό φινάλε.

Ηθοποιοί από Συρία, Ευρώπη και Αμερική θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους κεντρικούς Έλληνες πρωταγωνιστές της ταινίας προκειμένου να αφηγηθούν τις ερωτικές ιστορίες που γεννιούνται ανάμεσα σε Έλληνες και ξένους πολίτες στην Ελλάδα του σήμερα. Κάθε ιστορία κι ένας διαφορετικός τίτλος. Κάθε ιστορία και μια διαφορετική οπτική πάνω στο αιώνιο θέμα του έρωτα.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης γράφει το σενάριο, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί. Τα γυρίσματα του πρώτου μέρους έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ το δεύτερο και τρίτο μέρος της θα γυριστούν τέλη Σεπτεμβρίου. Πρωταγωνιστές της πρώτης ιστορίας ο Μηνάς Χατζησάββας, η πρωτοεμφανιζόμενη Νίκη Βακάλη και ο Tawfeek Barhom.
1papakaliatis
Παραγωγή: Plus Productions S.A.
Συμπαραγωγή: Alpha, ΟΤΕ TV και Aegean
Παραγωγός: Κώστας Σούσουλας – Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Διανομή: Village

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b