MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Angelina: Το καλύτερο ντεμπούτο της καριέρας της στο Box Office με την Maleficent!

Η πολυαναμενόμενη ταινία Maleficent της Disney με την Angelina Jolie πρωταγωνίστρια, όπως ήταν αναμενόμενο, πήγε εξαιρετικά στο αμερικανικό Box Office. Η ταινία έδειξε την εμπορική της δυναμική από το πρώτο τριήμερο της προβολής της (30 Μαΐου- 1 Ιουνίου), όπου σημείωσε κέρδη της τάξης των 70 εκατ. δολαρίων.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Αυτά τα κέρδη την έφεραν στην κορυφή του Box Office για το εν λόγω τριήμερο. Πίσω της οι X-Men: Ημέρες ενός ξεχασμένου μέλλοντος που είχαν κέρδη 32 εκατ. δολαρίων και στην τρίτη θέση η κωμωδία “Χίλιοι τρόποι να πεθάνεις στην Άγρια Δύση” με 17 εκατ. δολάρια κέρδη.

Εκτός από την πρωτιά στο Box Office, η ταινία έχει την πρωτοκαθεδρία και σε έναν ακόμα τομέα. Με τα 70 εκατ. δολάρια κέρδη, γίνεται η ταινία με πρωταγωνίστρια την Angelina Jolie που έκανε το καλύτερο ντεμπούτο στους κινηματογράφους των ΗΠΑ στην μεγάλη καριέρα της ηθοποιού. Ενδεικτικά, αναφέρουμε ότι το πολυσυζητημένο “Κύριος και Κυρία Σμιθ”, όπου συμπρωταγωνιστούσε με τον Brad Pitt, σημείωσε κέρδη 50 εκατ. δολαρίων στο πρώτο τριήμερο προβολής της.

Φαίνεται πως η ικανότητα της ταινίας να απευθυνθεί σε μικρούς και μεγάλους της έδωσε αυτό το θεαματικό άνοιγμα, το οποίο πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό και η Angelina, καθώς είναι η βασική πρωταγωνίστρια.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b