MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
HOME CINEMA

Δράκοι, μεγάλες επιστροφές και δυνατές πρεμιέρες: Τι βλέπουμε αυτή την εβδομάδα στην TV

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Δράση, φαντασία, πολυαναμενόμενες επιστροφές και ταινίες για βραδιές στον καναπέ: αυτά είναι τα τηλεοπτικά highlights της εβδομάδας.

author-image Δάφνη Τζώρτζη

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Σειρές

The Season

Σε έναν λαμπερό αλλά γεμάτο ίντριγκα κόσμο της υψηλής κοινωνίας του Χονγκ Κονγκ, μια πανίσχυρη οικογένεια βρίσκεται στο επίκεντρο ενός δικτύου από μυστικά, σκάνδαλα και επικίνδυνες συμμαχίες. Καθώς η εικόνα της τελειότητας αρχίζει να ραγίζει, σχέσεις δοκιμάζονται και αλήθειες που θάβονταν για χρόνια έρχονται στην επιφάνεια. Η σειρά κινείται ανάμεσα σε πολυτέλεια και σκοτάδι, αποκαλύπτοντας πόσο εύθραυστη είναι η εξουσία όταν στηρίζεται σε ψέματα.

Σκηνοθετούν οι Gina Crow, Marialy Rivas, πρωταγωνιστούν οι Jessie Mei Li, Toby Stephens, Chris Pang, Yvonne Chapman.
Η πρώτη σεζόν του The Season έρχεται την Πέμπτη 18/06 στην On Demand υπηρεσία της COSMOTE TV

I Will Find You

Ένας πατέρας που εκτίει ποινή για τη δολοφονία του ίδιου του γιου του βλέπει τη ζωή του να ανατρέπεται όταν εμφανίζονται στοιχεία πως το παιδί του ίσως είναι ακόμα ζωντανό. Απεγνωσμένος, δραπετεύει για να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από μια υπόθεση γεμάτη ψέματα, συνωμοσίες και χαμένες ταυτότητες. Καθώς κάθε βήμα τον φέρνει πιο κοντά σε σκοτεινά μυστικά, η αναζήτηση μετατρέπεται σε αγώνα ενάντια στον χρόνο και την ίδια του την ενοχή.

Σκηνοθετούν οι Brad Anderson, Adam Davidson, Maggie Kiley, Maja Vrvilo, πρωταγωνιστούν οι Sam Worthington, Milo Ventimiglia, Britt Lower.
Η σειρά I Will Find You έρχεται την την Πέμπτη 18/06 στο Netflix

House of the Dragon

Ο εμφύλιος πόλεμος των Ταργκάρυεν φτάνει στην πιο βίαιη και ανεξέλεγκτη φάση του, με τους “Greens” και τους “Blacks” να συγκρούονται ανοιχτά για τον Σιδερένιο Θρόνο. Δράκοι γεμίζουν τον ουρανό, συμμαχίες διαλύονται και προδοσίες αλλάζουν συνεχώς την ισορροπία της εξουσίας. Καθώς το King’s Landing γίνεται ξανά πεδίο μάχης, κανείς δεν είναι πραγματικά ασφαλής.

Σκηνοθετούν οι Clare Kilner, Loni Peristere, Andrij Parekh, Nina Lopez-Corrado, πρωταγωνιστούν οι
Emma D’Arcy, Olivia Cooke, Matt Smith, Sonoya Mizuno, Fabien Frankel.
Η τρίτη σεζόν του House of the Dragon έρχεται την Κυριακή 21/06 στο VodafoneTV και HBO

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ τηλεοπτική σεζόν του Ιουνίου είναι πιο ‘hot’ από τον καιρό12.09.2018

Ταινίες

Η Συμμορία των Δεκατριών

Αυτή τη φορά, η αιτία που ο δαιμόνιος Ντάνι Όσεαν συγκεντρώνει γύρω του τη διαβόητη συμμορία για ένα ακόμη κόλπο, δεν είναι τα χρήματα αλλά η εκδίκηση καθώς ένα παλιό μέλος της συμμορίας πέφτει θύμα εξαπάτησης ενός αδίστακτου μεγαλοεπιχειρηματία.

Σκηνοθετεί ο Στίβεν Σόντερμπεργκ, πρωταγωνιστούν οι Μπραντ Πιτ, Ματ Ντέιμον, Τζορτζ Κλούνεϊ, Αλ Πατσίνο, Άντι Γκαρσία, Έλιοτ Γκουλντ.
Η ταινία Η Συμμορία των Δεκατριών έρχεται την Δευτέρα 15/06 στο Open Beyond, στις 20:50

Κάποτε στη Γάζα

Γάζα, 2007. Ένας νεαρός άντρας αναπτύσσει φιλία με έναν χαρισματικό ιδιοκτήτη εστιατορίου. Μαζί με τα φαλάφελ, οι δυο τους αρχίζουν να διακινούν και ναρκωτικά… ώσπου έρχονται σε σύγκρουση με έναν διεφθαρμένο αστυνομικό.

Σκηνοθετούν οι Αράμπ Νάσερ, Ταρζάν Νάσερ, πρωταγωνιστούν οι Νάντερ Αρντ Αλχάι, Μαζ Εΐντ, Ράμζι Μάκντισι.
Η ταινία Κάποτε στη Γάζα έρχεται την Δευτέρα 15/06 στο COSMOTE CINEMA 2HD, στις 22:00

Weird: The Al Yankovic Story

Ένα απίστευτο ταξίδι στη ζωή και την καριέρα του Άλφρεντ Μάθιου Γιάνκοβιτς, από την εποχή που ήταν παιδί-θαύμα μέχρι τη στιγμή που έγινε γνωστός για τις παρωδίες επιτυχημένων τραγουδιών και τα ειδύλλιά του με διασημότητες.

Σκηνοθετεί ο Έρικ Άπελ, πρωταγωνιστούν οι Ντάνιελ Ράντκλιφ, Ίβαν Ρέιτσελ Γουντ, Ρέιν Γουίλσον.
Η ταινία Weird: The Al Yankovic Story έρχεται την Τετάρτη 17/06 στο ΕΡΤ1, στις 00:00

The Hangover Part III

Όταν ο ένας από την παρέα απάγεται από ένα θυμωμένο γκάγκστερ, οι φίλοι πρέπει να εντοπίσουν τον κύριο Τσόου, που έχει δραπετεύσει από τη φυλακή και να τον παραδώσουν, ώστε να σωθεί ο φίλος τους.

Σκηνοθετεί ο Τοντ Φίλιπς, πρωταγωνιστούν οι Μπράντλεϊ Κούπερ, Ζακ Γαλιφιανάκης, Εντ Χελμς, Τζάστιν Μπάρθα, Χέδερ Γκράχαμ, Τζον Γκούντμαν.
Η ταινία The Hangover Part III έρχεται την Τετάρτη 17/07 στο STAR, στις 00:10

Οι Μαχητές των Δρόμων 7

Ενώ βρίσκεται στο στόχαστρο ενός ψυχρού εκτελεστή, η παρέα του Ντομ Τορέτο δέχεται την απροσδόκητη και πολύτιμη βοήθεια ενός μυστικού πράκτορα, για χάρη του οποίου, όμως, θα πρέπει πρώτα να φέρει εις πέρας μια επικίνδυνη αποστολή.

Σκηνοθετεί ο Τζέιμς Γουάν, πρωταγωνιστούν οι Βιν Ντίζελ, Πολ Γουόκερ, Τζέισον Στέιθαμ.
Η ταινία Οι Μαχητές των Δρόμων 7 έρχεται την Πέμπτη 18/06 στο STAR, στις 23:40

Sound of Metal

Η ζωή ενός μέταλ ντράμερ ανατρέπεται όταν χάνει ξαφνικά την ακοή του. Μακριά από τη μουσική και τη σύντροφό του, καταφεύγει σε μια κοινότητα κωφών, όπου πρέπει να βρει τη γαλήνη και να αποδεχτεί τη νέα του πραγματικότητα.

Σκηνοθετεί ο Ντάριους Μάρντερ, πρωταγωνιστούν οι Ριζ Άχμεντ, Ολίβια Κουκ, Ματιέ Αμαλρίκ, Πολ Ράτσι, Λόρεν Ρίντλοφ, Κρις Περφέτι.
Η ταινία Sound of Metal έρχεται την Παρασκευή 19/06 στο ΕΡΤ1, στις 00:00

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑERTFLIX: Γιορτάζει την Ημέρα του Πατέρα με ένα ξεχωριστό κινηματογραφικό αφιέρωμα12.09.2018

Once Upon a Time in a Cinema

Η χειρότερη βραδιά ενός ιδιοκτήτη σινεμά μετατρέπεται στην πιο λαμπρή της ζωής του, όταν μια κατάμεστη αίθουσα βυθίζεται στο χάος. Όλα εκτυλίσσονται σε πραγματικό χρόνο, στην προβολή της ταινίας ‘Breathless’ με τον Ρίτσαρντ Γκιρ.

Σκηνοθετεί ο Ντέιβιντ Γκλίσον, πρωταγωνιστούν οι Κόλιν Μοργκαν, Κάλαμ Λιντς, Κλάρα Κράιτον.
Η ταινία Once Upon a Time in a Cinema έρχεται την Παρασκευή 19/06 στο COSMOTE CINEMA 1HD, στις 21:00

Μια Βραδιά στο Νότινγκ Χιλ

Ο ιδιοκτήτης ενός συνοικιακού λονδρέζικου βιβλιοπωλείου γνωρίζει τυχαία μια διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιό. Ενώ η φιλία τους εξελίσσεται σε ερωτική σχέση, οι δυο τους αρχίζουν να αντιλαμβάνονται σε πόσο διαφορετικούς κόσμους ανήκουν.

Σκηνοθετεί ο Ρότζερ Μίτσελ, πρωταγωνιστούν οι Τζούλια Ρόμπερτς, Χιου Γκραντ, Ρις Ίφανς.
Η ταινία Μια Βραδιά στο Νότινγκ Χιλ έρχεται το Σάββατο 20/06 στο STAR, στις 21:00

Sex and the City

Τέσσερα χρόνια μετά το τέλος της σειράς ‘Sex and the City’, οι τέσσερις αχώριστες φίλες συνεχίζουν να αναζητούν την απόλυτη αγάπη και να προσπαθούν να αντεπεξέλθουν στις προκλήσεις της ζωής.

Σκηνοθετεί ο Μάικλ Πάτρικ Κινγκ, πρωταγωνιστούν οι Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Κιμ Κατράλ, Κριστίν Ντέιβις, Σίνθια Νίξον, Κρις Νοθ, Έβαν Χάντλερ.
Η ταινία Sex and the City έρχεται το Σάββατο 20/06 στο STAR, στις 23:40

Ένταση

Ένας αστυνομικός ακολουθεί τα ίχνη ενός ευφυούς εγκληματία που οργανώνει ένα τελευταίο παράτολμο κόλπο πριν αποσυρθεί. Οι δυο τους έχουν πολλά κοινά… το μόνο που τους χωρίζει είναι ότι βρίσκονται στην αντίθετη πλευρά του νόμου.

Σκηνοθετεί ο Μάικλ Μαν, πρωταγωνιστούν οι Αλ Πατσίνο, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Βαλ Κίλμερ.
Η ταινία Ένταση έρχεται το Σάββατο 20/06 στο ΣΚΑΙ, στις 00:15

Περλ Χάρμπορ

Η αληθινή, συγκλονιστική ιστορία της ιαπωνικής επίθεσης στο Περλ Χάρμπορ, μέσα από τα μάτια δυο παιδικών φίλων που υπηρετούν στην Πολεμική Αεροπορία κι ερωτεύονται την ίδια γυναίκα… Η ταινία βραβεύτηκε με Όσκαρ.

Σκηνοθετεί ο Μάικλ Μπέι, πρωταγωνιστούν οι Μπεν Άφλεκ, Κέιτ Μπέκινσεϊλ, Τζος Χάρτνετ.
Η ταινία Περλ Χάρμπορ έρχεραι το Σάββατο 20/06 στο COSMOTE CINEMA 1HD, στις 21:00

Jurassic World: Το Βασίλειο Έπεσε

Το ξύπνημα ενός ηφαιστείου απειλεί με καταστροφή το νησί στο οποίο βρίσκεται το εγκαταλελειμμένο πάρκο των δεινοσαύρων. Μια ομάδα διάσωσης, όμως, σκοπεύει να εμποδίσει τον αφανισμό των προϊστορικών ζώων που έχουν απομείνει.

Σκηνοθετεί ο Χουάν Αντόνιο Μπαγιόνα, πρωταγωνιστούν οι Κρις Πρατ, Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, Τζάστις Σμιθ.
Η ταινία Jurassic World: Το Βασίλειο Έπεσε έρχεται την Κυριακή 21/06 στο ΣΚΑΙ, στις 21:00

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
«Ελληνικές Μικρές Ιστορίες»: Οι βραβευμένες ταινίες από τις Νύχτες Πρεμιέρας ταξιδεύουν στα μουσεία του ΠΙΟΠ
Cine News
Πρόγονοι: Το ντοκιμαντέρ της Εύας Στεφανή στην Πειραιώς 260
Cine News
Βραβεία Ίρις 2026: Σάρωσε το «Πολύ Κοριτσίστικο Όνομα το Πάττυ» – Όλοι οι νικητές
Cine News
«Ελλάδα 3.0»: Πώς τρεις διαφορετικές ταινίες κατέληξαν να μιλούν για την ίδια Ελλάδα
Cine News
Η «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν σπάει ρεκόρ πριν καν βγει στις αίθουσες
Cine News
Απονεμήθηκαν τα Ελληνικά Βραβεία Animation 2026
Cine News
Έρχεται το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ανάφης: Αναλυτικά το πρόγραμμα
Cine News
Οι δωρεάν προβολές επιστρέφουν στον Κήπο του Μεγάρου – Αρχή με το “Ναμπούκκο” του Βέρντι
Cine News
Cinefix: Ιούνιος και Ιούλιος φέρνουν κινηματογραφικό καύσωνα και νουάρ πάθη στο ΕΜΣΤ
Cine News
«170 τετραγωνικά»: Στη μεγάλη οθόνη το θεατρικό φαινόμενο της τελευταίας δεκαετίας
Cine News
Η «Αμελί» επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη 25 χρόνια μετά
Cine News
Οι Άγριες Μέρες Μας ή Ρωμαίος και Ιουλιέτα; Όσα αξίζει να δεις στην TV αυτό το Σαββατοκύριακο