MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μιλάει ανοιχτά για την ομοφυλοφιλία του πατέρα του ο Robert De Niro

Ο γνωστός ηθοποιός Robert De Niro σπάνια μιλάει για τα προσωπικά και τα οικογενειακά του θέματα. Ωστόσο, με αφορμή ένα ντοκιμαντέρ που τιμά τη μνήμη του ζωγράφου πατέρα του Robert De Niro Senior, ο ηθοποιός έκανε μία εξαίρεση. Σε συνέντευξη του στο περιοδικό Out μίλησε ανοιχτά για την ομοφυλοφιλία του πατέρα του.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Με αφορμή το ντοκιμαντέρ του HBO “Remembering the Artist Robert De Niro Sr.” ο ηθοποιός μίλησε για τον πατέρα του σε μια συνέντευξη του περιοδικού Out για το τεύχος Ιουνίου/Ιουλίου. Ομολόγησε πως ο πατέρας του βρσκόταν σε εσωτερική σύγκρουση για το γεγονός ότι ήταν ομοφυλόφιλος, λόγω της εποχής στην οποία έζησε, αλλά και του ότι καταγόταν από μια κωμόπολη. 

Επίσης, ο Robert De Niro τόνισε ότι δεν ήξερε πολλά για την gay ταυτότητα του πατέρα του. αν και θα ήθελε να είχε  μιλήσει μαζί του γι’ αυτό περισσότερο. Ήταν ένα θέμα που απέφευγε να το θίξει η μητέρα του De Niro. Ακόμα, για τον πατέρα του, που έφυγε από τη ζωή πριν 20 χρόνια παλεύοντας με τον καρκίνο, ο 70χρονος ηθοποιός τόνισε: “Δεν ήμασταν ο πατέρας και ο γιος που θα παίζαμε μπέιζμπολ μαζί… Δεν ήμουν μαζί του πολύ, γιατί είχε χωρίσει με τη μητέρα μου… Ήταν πολύ στοργικός. Με λάτρευε… όπως κι εγώ τα παιδιά μου.”

Ο Robert De Niro δήλωσε ότι ένιωθε υποχρέωση να πραγματοποιήσει αυτό το ντοκιμαντέρ για τον πατέρα του. “Ήταν υποχρέωσή μου να δημιουργήσω ένα ντοκιμαντέρ γι’ αυτόν. Πάντα σχεδίαζα να το κάνω, αλλά ποτέ δεν το έκανα.” 

1pinakas de niro
Στη φωτογραφία βλέπουμε τον ηθοποιό να στέκεται δίπλα σε έναν από τους πολλούς πίνακες του πατέρα του.

Ο Robert De Niro Sr. (1922-1993) ήταν ένας ζωγράφος του αφαιρετικού εξπρεσιονισμού. Ήταν ένας μποέμ χαρακτήρας, που όμως υπήρξε αφοσιωμένος ζωγράφος, ενώ παράλληλα είχε ασχοληθεί με τη γλυπτική και τη ζωγραφική. 

Στην φωτογραφία που ακολουθεί δείχνει φτυστός με τον συνονόματο γιο του και διάσημο ηθοποιό…
1ThisOne

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b