MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Assassin’s Creed: Το διάσημο video game γίνεται ταινία με πρωταγωνιστή τον Michael Fassbender

Τα videogame έχουν τεράστια επίδραση στην ποπ κουλτούρα. Ως εκ τούτου, μετά τα κόμιξ, παίρνουν κι αυτά σειρά για να μεταφερθούν στη μεγάλη οθόνη. Μετά τη Lara Croft, το Resident Evil, το Need for Speed ένα άλλο πολύ πετυχημένο video game, το Assassin’s Creed θα ανέβει στη μεγάλη οθόνη με πρωταγωνιστή έναν ηθοποιό πρώτης γραμμής, τον Michael Fassbender.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, σκηνοθέτης της ταινίας θεωρείται πιθανό να αναλάβει ο Αυστραλός σκηνοθέτης Justin Kurzel. Ο Kurzel συνεργαζόταν μέχρι πρόσφατα με τον Fassbender για τα γυρίσματα μιας κινηματογραφικής μεταφοράς του σαιξπηρικού Μάκβεθ. Τώρα πώς περνάς από ένα έργο του Σαίξπηρ σε ένα video game; Στο Hollywood δεν έχουν τέτοια κολλήματα.  

Η υπόθεση του Assassin’s Creed έχει ως εξής:  Ένας μπάρμαν συλλαμβάνεται από μια μεγάλη εταιρεία. Τον βάζουν σε μια μηχανή, που ονομάζεται The Animus, που θα του επιτρέψει να ξαναζήσει τις αναμνήσεις των προγόνων του, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν δολοφόνοι, για να ξαναβρεί πανίσχυρα και επικίνδυνα αντικείμενα. 

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα τον Αύγουστο του 2015 στις ΗΠΑ. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b