MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
PERFORMANCE

What Happens to the hope at the end of the evening με τον Tim Crouch στο Bios

O ιδιοφυής Βρετανός δημιουργός Tim Crouch και γνώριμος αγαπημένος του Αθηναϊκού κοινού επιστρέφει στο BIOS για τρίτη φορά με την πιο πρόσφατη σύμπραξή του, την περφόρμανς What Happens to the hope at the end of the evening, μια συνεργασία του Tim Crouch και του Andy Smith σε σκηνοθεσία του Karl James. Παραστάσεις: Παρασκευή 11 – Κυριακή 13 Απριλίου 2014.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο Tim Crouch και ο Andy Smith, μακροχρόνιοι στενοί συνεργάτες και φίλοι, έχουν υπάρξει η ομάδα πίσω από τον Συγγραφέα (The Author) και το βραβευμένο An Oak Tree, βρίσκονται μαζί επί σκηνής για πρώτη φορά.

Ο φίλος σου άργησε. Το φαγητό κρύωσε. Μια σκιά έπεσε.
Η ιστορία ενός απογεύματος, αυτού του απογεύματος και κάθε απογεύματος. Δύο φίλοι συναντιούνται ξανά μετά από πολύ καιρό. Η ιστορία μιας επανασύνδεσης, μιας επανάληψης και μίας προδοσίας. Ένα ταξίδι στην απόσταση που χωρίζει τις αντικρουόμενες απόψεις, την δράση και την αδράνεια, τις διαφορετικές μορφές, τους φίλους.

Μια σειρά από αντιθέσεις συνθέτει αυτή την περίεργη συνάντηση μεταξύ παλιών φίλων, μπερδεύοντας την πραγματικότητα με το θέατρο με πολύ χιούμορ και απαράμιλλη σοβαρότητα την ίδια στιγμή. H απουσία και η παρουσία, η συνύπαρξη στη σκηνή και στη ζωή, το επιτηδευμένο και το αληθινό. Το What happens to the hope at the end of the world αποτελεί ένα ακόμη εξαιρετικό δείγμα γραφής του ανήσυχου Tim Crouch και ένα αισιόδοξο μήνυμα για το πώς το θέατρο μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που σκεφτόμαστε.

Κείμενο –Ερμηνεία: Tim Crouch & Andy Smith
Σκηνοθεσία: Karl James

Πληροφορίες παράστασης
BIOS Main
Έναρξη: 21.00
Διάρκεια: 70′

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Tim Crouch & Andy Smith
Σκηνοθεσία: Karl James


Παίζουν: Tim Crouch & Andy Smith

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b