MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Σύγχρονο

Η προσευχή της κοπέλας που έπεσε μέσα στο πηγάδι και δεν θέλει να πεθάνει στο Θέατρο Κυκλάδων

Η παράσταση «η προσευχή της κοπέλας που έπεσε μέσα στο πηγάδι και δεν θέλει να πεθάνει» από την Ομάδα Kursk κάνει πρεμιέρα στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων- Λευτέρης Βογιατζής. Θα παίζεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00 και το Σάββατο στις 18:00

author-image Γιώργος Σμυρνής

«Ωχ! Ένα παλιό σεντούκι. Δε μπορεί, Θα ‘χει θησαυρό. Τα ξέρω από μικρή, από πολύ μικρή αυτά. Είναι γραμμένα από άσπρα μαλλιά με δάκρυα χρωματιστά. Ωχ! Εγώ είμαι μες το σεντούκι. Δε μπορεί, θα έρθει να με βρει. Τα ξέρω από μικρή, από πολύ μικρή αυτά. Είναι γραμμένα από άσπρα μαλλιά με δάκρυα χρωματιστά. Κι η ώρα κυλά, Κι η ώρα κυλά. Ωχ! Ποιανού είναι αυτά τα δάκρυα τα χρωματιστά ;»
( η στίξη είναι επίτηδες έτσι)

Ένα συλλογικό κείμενο, μια μη ρεαλιστική ιστορία φτιαγμένη από ρεαλιστικές καταβυθίσεις σε δύο διαφορετικούς κόσμους : τον κόσμο 3 αγοριών και τον κόσμο ενός κοριτσιού. Μια μαγική απελευθερωτική τελετουργία με τα μέσα του θεάτρου.

Συντελεστές:
κείμενο: ομάδα kursk
Σύλληψη-Σκηνοθεσία: Χάρης Φραγκούλης
Σκηνικά/κουστούμια: Αργύρης Πανταζάρας
Φωτισμοί: Νίκος Βλασσόπουλος
Μουσική: Κορνήλιος Σελαμσής
Παίζουν: Ηρώ-Ελένη Μπέζου, Αργύρης Πανταζάρας, Γιάννης Παπαδόπουλος, Χάρης Φραγκούλης

Η Εταιρεία των Φίλων της Τέχνης του Θεάτρου, έχει σαν στόχο να κρατήσει ζωντανή την δημιουργική περιπέτεια, στον χώρο του Θεάτρου της Οδού Κυκλάδων. Στον χώρο αυτόν όπου ασκήθηκε η τέχνη του θεάτρου για 30 ολόκληρα χρόνια. Θα προσπαθήσουμε και ευελπιστούμε ότι το Θέατρο Οδού Κυκλάδων, Λευτέρης Βογιατζής, σήμερα, θα συνεχίσει να λειτουργεί ως ζωντανό φυτώριο υψηλής καλλιτεχνικής δημιουργίας. Η συμμετοχή της ομάδας kursk , εντάσσεται σ’ αυτήν την συλλογιστική.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: ομάδα Kursk
Σκηνοθεσία: Χάρης Φραγκούλης


Παίζουν: Ηρώ-Ελένη Μπέζου, Αργύρης Πανταζάρας, Γιάννης Παπαδόπουλος, Χάρης Φραγκούλης

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b