MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ

Priscilla – Η Βασίλισσα της Ερήμου στο Badminton

Ένα μιούζικαλ που έχει κάνει παγκόσμια επιτυχία, έρχεται από τις 6 Μαϊου στο θέατρο Badminton με μια εντυπωσιακή παραγωγή και λαμπερούς πρωταγωνιστές. Η παράσταση θα ανέβει από τις 6 ως τις 15 Ιουνίου όλες τις ημέρες πλην του Σαββάτου 10 και της Δευτέρας 12 Μαΐου. Τετάρτη και Κυριακή θα αρχίζει στις 20:00. Όλες τις άλλες ημέρες στις 21:00.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Κατευθείαν από το West End και το Broadway, η παγκόσμια επιτυχία PRISCILLA QUEEN OF THE DESERT-THE MUSICAL (Priscilla- Η Βασίλισσα της Ερήμου) έρχεται στο Θέατρο Badminton με τα αυθεντικά βραβευμένα κοστούμια και σκηνικά της παράστασης του Λονδίνου σε σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού κι ένα εκπληκτικό ελληνικό καστ!

Διαβάστε την κριτική της παράστασης “Priscilla- Η Βασίλισσα της ερήμου”

Στους τρεις πρωταγωνιστικούς ρόλους οι Γιώργος Καπουτζίδης, Φώτης Σεργουλόπουλος και Παναγιώτης Πετράκης. Μαζί τους ο Παύλος Ορκόπουλος, η Ευαγγελία Μουμούρη και η Τάνια Τρύπη. Τις αιθέριες ντίβες – τραγουδίστριες ενσαρκώνουν η Demy, η Μελίνα των Vegas και η Shaya. Τους παραπάνω συνοδεύει μια πολυμελής ομάδα ηθοποιών, τραγουδιστών, χορευτών και μουσικών.

PRISCILLA 0450
Έχοντας κερδίσει, μεταξύ άλλων, TONY, OLIVIER και 4 βραβεία WhatsOnStage.com, συμπεριλαμβανομένης της κατηγορίας Καλύτερου Νέου Μιούζικαλ, το Priscilla- το μιούζικαλ, είναι βασισμένο στην πολυβραβευμένη ομότιτλη ταινία του 1994. Με μια εκθαμβωτική σειρά βραβείων για τα 500 κοστούμια και μια μεγάλη ποικιλία χορευτικών, αγαπημένων τραγουδιών όπως τα: It’s Raining Men, What’s Love Got To Do With It, I Will Survive, Hot Stuff, Shake Your Groove Thing, Girls Just Wanna Have Fun, I Love The Nightlife κ.ά..

PRISCILLA 0222
Τα περισσότερα από τα τραγούδια – παγκόσμια hit – θα τραγουδηθούν από τον ελληνικό θίασο και τις 3 «Divas» τις τραγουδίστριες DEMY – MELINA (VEGAS) – SHAYA στα αγγλικά, ενώ κάποια άλλα στα ελληνικά. Όλοι οι διάλογοι θα είναι στα ελληνικά. Η μετάφραση και απόδοση του κειμένου ανήκει στους Γιώργο Καπουτζίδη και Σταμάτη Πατρώνη, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός. 

PRISCILLA 03 1Η ΠΡΙΣΙΛΑ αφηγείται την διασκεδαστική, αλλά και συγκινητική ιστορία τριών φίλων – drag queen καλλιτεχνών – που διασχίζουν την Αυστραλία από το Σύδνεϋ ως το Άλις Σπρινγκς, αφού ο Τικ (με καλλιτεχνικό όνομα Μίτζι) έχει προσκληθεί από την πρώην σύζυγό του Μάριον, για να παρουσιάσει το σώου του στο καζίνο που διευθύνει η Μάριον και να δει το γιο του που έχει γίνει 8 ετών. 

Οι Tick/Mitzi (Γιώργος Καπουτζίδης), Bernadette (Φώτης Σεργουλόπουλος) και Adam/Felicia (Παναγιώτης Πετράκης) πραγματοποιούν το δικό τους ταξίδι αυτογνωσίας καθώς διασχίζουν την έρημο της Αυστραλίας με ένα σαραβαλιασμένο λεωφορείο, που ονόμασαν Priscilla. Αναζητώντας την αγάπη και την φιλία, ανακαλύπτουν πολλά περισσότερα, από αυτά που ονειρεύονταν…

Τιμές εισιτηρίων: Α’ ζώνη: 45 ευρώ / Β’ ζώνη: 35 ευρώ / Γ’ ζώνη: 30 ευρώ / Δ’ ζώνη: 25 ευρώ / Ε’ ζώνη: 15 ευρώ, 10 ευρώ (φοιτητικό)

Προπώληση: 210 8840600| abcd.gr | viva.gr |
Καταστήματα: Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Stephan Elliot, Αllan Scott, Simon Phillips.
Σκηνοθεσία: Φωκάς Ευαγγελινός


Παίζουν: ΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ, ΦΩΤΗΣ ΣΕΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ, ΠΑΥΛΟΣ ΟΡΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥΜΟΥΡΗ και η ΤΑΝΙΑ ΤΡΥΠΗ, DEMY - MELINA (VEGAS) - SHAYA

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b