MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Όταν οι θαυμαστές “βάζουν” τους stars στα πιο απίστευτα αντικείμενα(gallery)

Από την εφηβική ηλικία οι περισσότεροι από εμάς γεμίζαμε το δωμάτιο μας με αφίσες από τους αγαπημένους μας ηθοποιούς ή τραγουδιστές ή αγοράζαμε κάθε περιοδικό με τις φωτογραφίες τους. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που η αγάπη τους για τους stars ξεπερνάει μία απλή αφίσα.

Monopoli Team

Αυτό αποδεικνύεται από τις παρακάτω φωτογραφίες, όπου οι θαυμαστές επέλεξαν να στολίσουν με τα πρόσωπα των αγαπημένων τους διασήμων διάφορα αντικείμενα , αλλά και τα σπίτια τους.

H φωτογραφία της Lady Gaga τυπώθηκε πάνω σε έναν καναπέ, ο Ryan Gosling στόλισε ένα τετράδιο και ο τραγουδιστής των Maroon 5 Adam Levine ζωγραφίστηκε με το χέρι πάνω σε ένα ποτήρι. Το αποτύπωμα του Tom Cruise μπήκε στον τοίχο ενός σπιτιού, η αξέχαστη Marilyn Monroe έγινε καρφίτσα, το κακό κορίτσι του Hollywood Lindsay Lohan επέλεξε κάποια κοπέλα για να εμφανίζεται πάνω στην τσάντας της, ενώ η πλούσια κληρονόμος Paris Hilton σε μια ολόσωμη φωτογραφία πάνω σε ένα κερί.

Όπως φαίνεται, η αγάπη του κοινού για τους stars σε συνδυασμό με λίγη φαντασία μπορεί να έχει ένα καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b