MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Συγκινητικό! Παιδάκι με πρόβλημα υγείας “πηγαίνει σχολείο” χάρη σε ρομπότ (video)

Παρά τις όποιες της παρενέργειες, η τεχνολογία κάνει τη ζωή των ανθρώπων πιο εύκολη σε πολλά πράγματα. Όταν όμως βρίσκει λύσεις στην απομόνωση που θα νιώσει ένα άρρωστο παιδάκι, το οποίο δεν μπορεί να βρίσκεται στο σχολείο του με τους συμμαθητές του, τότε αυτό που συμβαίνει δεν μπορεί παρά να χαρακτηρισθεί ως συγκινητικό.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο μαθητής της πρώτης δημοτικού Κόνραντ Ντίξον  στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ που πάσχει από μια σπάνια ασθένεια του ανοσοποιητικού. Οι αλλεργίες του είναι τόσο σοβαρές, που οι γιατροί δεν τον αφήνουν να πάει στο σχολείο. Χάρη στην τεχνολογία και την συμβολή του ίδιου του σχολέιου, ο αξιαγάπητος μικρούλης παρακολουθεί μέσω ενός ρομπότ τα μαθήματά του και επικοινωνεί με τους συμμαθητές του σαν να ήταν πραγματικά στην σχολική αίθουσα.

Σύντομα, ο μικρός Κόνραντ θα ταξιδέψει στο Ντένβερ, για να κάνει μεταμόσχευση μυελού των οστών. Οι γονείς του ελπίζουν ότι με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει να ζήσει μια φυσιολογική ζωή.  

Το ρεπορτάζ το βλέπουμε από το δελτίο του Mega Channel σε video που αναρτήθηκε στο Youtube. Το μόνο που έχουμε να πούμε, είναι να ευχηθούμε καλή ανάρρωση στον μικρό, ώστε να μην χρειάζεται το ρομπότ στο μέλλον. 

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b