MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Θέλεις να κάνουμε σεξ; (video)

Γέλιο μέχρι δακρύων έχει προκαλέσει το κοινωνικό πείραμα, όπως το αποκαλούν οι δημιουργοί του, με τίτλο «Θες να κάνουμε σεξ» που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Η ιδέα ξεκίνησε από τον κινηματογραφιστής του YouTube, Jordat Tritton, που θέλησε να δει τι θα συμβεί εάν ένας γοητευτικός νέος άνδρας ζητήσει από 100 τυχαία κορίτσια αν θέλουν να κάνουν σεξ μαζί του. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που αναγράφονται πάνω δεξιά στο βίντεο όλες οι κοπέλες ανεξαιρέτως αρνήθηκαν την πρόταση του νεαρού. Άλλες γελώντας και άλλες απλά βρέχοντας τον με το αναψυκτικό που έπιναν.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά όταν μια νέα γυναίκα, ντυμένη πιο σέξι έκανε την ίδια ερώτηση σε περαστικούς άνδρες. Η νεαρή ελκυστική κοπέλα γνωστή ως Andrea, γύρισε το δικό της βίντεο στο πλαίσιο του ίδιου πειράματος. Η Andrea, ρώτησε με την σειρά της 14 άντρες ανεξαρτήτως ηλικίας, αν θέλουν να κάνουν σεξ μαζί της. Η «επιτυχία» του πειράματος της κοπέλας έφτασε το 50%. Από τους 14 άντρες, οι 7 απάντησαν ναι έστω και διστακτικά -νομίζοντας ότι πρόκειται για φάρσα-, ενώ στους 7 που αρνήθηκαν οι δύο συνοδευόντουσαν από τις κοπέλες τους, ο τρίτος από την κόρη του, ενώ το πρώτο θύμα της ερώτησης της όχι μόνο την απέρριψε αλλά κάλεσε και την αστυνομία.

Τα αποτελέσματα του πειράματος αντανακλούν σε ένα βαθμό το σεξισμό της σύγχρονης εποχής και τις βασικές διαφορές ανάμεσα στα δύο φύλα. Οι θετικές απαντήσεις των αντρών δεν τους καθιστά απαραιτήτως απελευθερωμένους, αλλά ίσως και ανασφαλείς, επηρεασμένους από μάτσο στερεότυπα της κοινωνίας. Επίσης, οι αρνητικές απαντήσεις των γυναικών για κάποιους μπορεί να θεωρηθούν αποτέλεσμα μιας κοινωνίας που αναπαράγει το στερεότυπο της πιστής, μονογαμικής γυναίκας.

ΥΓ: (Μπορείτε να δείτε και τα δύο video μαζί στην εξωτερική σελίδα στο σημείο ‘monopoliTV’- δίπλα στο “κερδίστε προσκλήσεις”)

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/gxyySRgrYsU” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/5JJFBtHcBnM” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b