MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
16
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Θέλεις να κάνουμε σεξ; (video)

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Γέλιο μέχρι δακρύων έχει προκαλέσει το κοινωνικό πείραμα, όπως το αποκαλούν οι δημιουργοί του, με τίτλο «Θες να κάνουμε σεξ» που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Η ιδέα ξεκίνησε από τον κινηματογραφιστής του YouTube, Jordat Tritton, που θέλησε να δει τι θα συμβεί εάν ένας γοητευτικός νέος άνδρας ζητήσει από 100 τυχαία κορίτσια αν θέλουν να κάνουν σεξ μαζί του. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που αναγράφονται πάνω δεξιά στο βίντεο όλες οι κοπέλες ανεξαιρέτως αρνήθηκαν την πρόταση του νεαρού. Άλλες γελώντας και άλλες απλά βρέχοντας τον με το αναψυκτικό που έπιναν.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά όταν μια νέα γυναίκα, ντυμένη πιο σέξι έκανε την ίδια ερώτηση σε περαστικούς άνδρες. Η νεαρή ελκυστική κοπέλα γνωστή ως Andrea, γύρισε το δικό της βίντεο στο πλαίσιο του ίδιου πειράματος. Η Andrea, ρώτησε με την σειρά της 14 άντρες ανεξαρτήτως ηλικίας, αν θέλουν να κάνουν σεξ μαζί της. Η «επιτυχία» του πειράματος της κοπέλας έφτασε το 50%. Από τους 14 άντρες, οι 7 απάντησαν ναι έστω και διστακτικά -νομίζοντας ότι πρόκειται για φάρσα-, ενώ στους 7 που αρνήθηκαν οι δύο συνοδευόντουσαν από τις κοπέλες τους, ο τρίτος από την κόρη του, ενώ το πρώτο θύμα της ερώτησης της όχι μόνο την απέρριψε αλλά κάλεσε και την αστυνομία.

Τα αποτελέσματα του πειράματος αντανακλούν σε ένα βαθμό το σεξισμό της σύγχρονης εποχής και τις βασικές διαφορές ανάμεσα στα δύο φύλα. Οι θετικές απαντήσεις των αντρών δεν τους καθιστά απαραιτήτως απελευθερωμένους, αλλά ίσως και ανασφαλείς, επηρεασμένους από μάτσο στερεότυπα της κοινωνίας. Επίσης, οι αρνητικές απαντήσεις των γυναικών για κάποιους μπορεί να θεωρηθούν αποτέλεσμα μιας κοινωνίας που αναπαράγει το στερεότυπο της πιστής, μονογαμικής γυναίκας.

ΥΓ: (Μπορείτε να δείτε και τα δύο video μαζί στην εξωτερική σελίδα στο σημείο ‘monopoliTV’- δίπλα στο “κερδίστε προσκλήσεις”)

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/gxyySRgrYsU” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/5JJFBtHcBnM” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Ιστορίες
Σχετικά Θέματα
Photo Stories
Μετράμε αντίστροφα για το Αγοραφοβικό Φεστιβάλ μέσα από 10+1 κλικς από τις πρόβες
Art & Culture
Επαναλήψεις πολλών αστέρων ανοίγουν το Εθνικό Θέατρο
Επίκαιρα
Άλλη μια “πρωτιά” για την Ελλάδα: Πρώτη στο εργασιακό στρες – Σχεδόν 1 στους 2 εργαζομένους σε πίεση
Επίκαιρα
Γιώργος Μαζωνάκης: Η ανακοίνωση της οικογένειας για την κηδεία
Art & Culture
Πέντε γυναίκες καλλιτέχνιδες "κατοικούν" στις Καμπόνες της Νάξου
Επίκαιρα
Γ. Μαζωνάκης: Τι έδειξε η νεκροψία – νεκροτομή
Art & Culture
Τα πρόσωπα και τα events που φέρνουν διεθνή αέρα στην Αθήνα αυτό το φθινόπωρο
Αφιέρωμα
Στη σκιά των Βράχων, ο Jeff Mills θα κάνει ένα μουσικό ταξίδι στο άγνωστο
Επίκαιρα
Γ. Μαζωνάκης: Αναβάλλεται η νεκροψία – Τεχνικό σύμβουλο ορίζει η οικογένεια
Art & Culture
Μυρτώ Ξανθοπούλου: «Αιώνιος ανεμιστήρας» στο Μουσείο Άλεξ Μυλωνά
Αφιέρωμα
Γιώργος Μαζωνάκης (1972-2026): «Ανήκω σε ‘μένα και στα όνειρά μου»
Αφιέρωμα
Από το Φεστιβάλ Βενετίας στις ελληνικές αίθουσες: 8 ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε την νέα σεζόν