MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Hugh Jackman: Έχω κάνει σεξ ντυμένος σαν Wolverine

Ο ρόλος του ως Wolverine, εκτός του ότι τον έκανε παγκοσμίως γνωστό, φαίνεται ότι επηρέασε και την ερωτική του ζωή. Ο λόγος για τον σέξι ηθοποιό Hugh Jackman, πρωταγωνιστή στην ταινία Γούλβεριν, ο οποίος σε συνέντευξη που έδωσε μαζί με την σύζυγό του Deborra-Lee Furness ομολόγησε ότι χρησιμοποιεί την στολή του βιονικού ήρωα και σε πιο ιδιαίτερες στιγμές.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Με την στολή αυτή, βγαίνει φαίνεται ένας πιο βιτσιόζικος και σκληρός χαρακτήρας στον ηθοποιό με το ωραίο παρουσιαστικό και το τέλειο σώμα. Βέβαια, η χρησιμοποίηση της στολής με τις λεπίδες, έχει και τα επικίνδυνα σημεία της. Με τις λεπίδες έχει τρυπήσει τα πανάκριβα σεντόνια του κρεβατιού και έχει βάλει σε έξοδα την οικογένεια Jackman. Μάλιστα, η απελπισμένη σύζυγος του Jackman προτιμάει τον άντρα της στην κουζίνα με τις λεπίδες, όπου θεωρεί ότι είναι ιδανική η στολή του, για να κόβει σαλάτες!

Όσο επικίνδυνη και να είναι η στολή, αποπνέει μια άγρια σεξουαλικότητα. Άλλωστε, η έντονα ερωτική διάσταση της κτηνώδους μορφής του βιονικού άντρα έχει αποτυπωθεί και στα κόμικ. 
wolverine sex

Πέρα από το θέμα Wolverine, ο Hugh Jackman ρωτήθηκε και κατά πόσον η γυναίκα του έχει επηρεάσει την καριέρα του. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι της οφείλει πάρα πολλά. Όπως είπε: “Χωρίς αυτήν δεν θα ήμουν ούτε το ένα τέταρτο του άντρα που είμαι τώρα!”  



Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b