MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Αγόρι γέννησε η Kate Midletton

Το πιο διάσημο μωρό αυτήν την στιγμή στον κόσμο είναι αγοράκι. Το αγόρι, που θα είναι διάδοχος του θρόνου, γεννήθηκε χτες το απόγευμα από την Kate Midletton, αλλά τα αγγλικά ΜΜΕ καθυστέρησαν πολλές ώρες την μετάδοση της είδησης. Με την ανακοίνωση, χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν έξω από το παλάτι, για να πανηγυρίσουν το γεγονός της γέννησης του διαδόχου.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Πιο ευτυχισμένος από ποτέ άλλοτε για τη γέννηση του γιου του δηλώνει ο πρίγκιπας William, ο οποίος πέρασε τη νύχτα στο πλευρό της Kate στο μαιευτήριο. Επίσης, ο αμερικανός πρόεδρος, Barrack Obama και η σύζυγός του απέστειλαν τα θερμά τους συγχαρητήρια στον πρίγκιπα William αι τη σύζυγό του, Kate. « Τους ευχόμαστε κάθε ευτυχία και να είναι ευλογημένοι στα καθήκοντά τους ως γονείς» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Με την είδηση ότι είναι αγοράκι το παιδί του πριγκιπικού ζεύγους, απαντήθηκε και το ερώτημα του φύλου του. Θυμίζουμε ότι παίζονταν στοιχήματα γι’ αυτό το θέμα. Τα στοιχήματα πάντως συνεχίζονται, αλλά αυτή τη φορά για το όνομα του αγοριού (όχι πως όταν δεν γνώριζαν το φύλο, δεν έπαιζαν στοιχήματα. Απλώς τότε έπαιζαν ονόματα και από τα δύο φύλα.) Για τις εταιρείες στοιχημάτων το φαβορί είναι το όνομα Γεώργιος (George) και ακολουθούν το Ιάκωβος (James) και το Αλέξανδρος (Alexander).

Κι αυτά δεν είναι οι μόνες υπερβολές σε σχέση με το χαρμόσυνο συμβάν. Η συντηρητική και κουτσομπολίστικη εφημερίδα Sun  άλλαξε το όνομά της και έγινε σήμερα The Son, για να τιμήσει (ή να διαφημίσει) το γεγονός της γέννησης υιού από την Kate.

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b