MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Έχει πολύ πλάκα το video με την γκάφα Σαμαρά!- Γιατί έγινε το λάθος (video)

Μια γκάφα του καμεραμάν, λόγω μιας νέας κάμερας είναι η αιτία που ο Έλληνας πρωθυπουργός, αγανακτισμένος με τον εαυτό του, που δεν τα έλεγε καλά, ακούστηκε να μονολογεί “γ… το κεφάλι μου μ…”

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η αλήθεια είναι πως το video είναι περισσότερο αστείο, παρά εξευτελιστικό. Είναι προφανώς γκάφα, αλλά δεν βρίζει κάποιον άλλο, αλλά τον εαυτό του. Στο παρελθόν ο Μπους έχει ακουστεί να λέει “μ…” κάποιον δημοσιογράφο, ενώ τον έπιαναν τα μικρόφωνα. Αλλά και ο Σαρκοζί είχε χαρακτηρίσει χαζό δημοσιογράφο, επειδή δεν του άρεσε η ερώτηση. Αλλά και ο Γκόρντον Μπράουν την έχει πάθει στο παρελθόν, όταν ακούστηκε να μιλάει προσβλητικά για μια γυναίκα, αφού αυτή έφυγε, με την οποία μιλούσε 4 λεπτά. 

Αντίθετα, ο Σαμαράς απλά αυτοκατηγορείται, γιατί δεν τα λέει καλά. Είναι μια μάλλον ανθρώπινη στιγμή. Βέβαια, το ότι ετοιμαζόταν να αναγγείλει μείωση φόρου, την οποία πάλευαν και είχαν υποσχεθεί τόσο καιρό και αντί να τον ακούσουμε να λέει αυτό, ακούσαμε κάτι άλλο, είναι ένα επικοινωνιακό φάουλ. Αλλά δεν είναι και κάτι προς θάνατον. Χώρια που φέρνει και γέλιο.

Σύμφωνα με πληροοφορίες που μεταδίδει το σάιτ parapolitika.gr η εμπλοκή οφείλεται στο γεγονός ότι υπήρχε μια καινούργια ψηφιακή κάμερα (χωρίς κασέτα) η οποία χωρίζει σε ενότητες τα όσα έχει γράψει, με αποτέλεσμα να «φύγει» προηγούμενη ενότητα και όχι η τελευταία εγγραφή. Λέγεται μάλιστα ότι ο Σαμαράς συγχώρεσε τον καμεραμάν, με τον οποίο γνωρίζονται 25 χρόνια και είναι φίλοι. 

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b