MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τρελή προετοιμασία των παπαράτσι μια εβδομάδα πριν την γέννα της Kate Middleton! (gallery)

Μπορεί η ημερομηνία που θα γεννήσει η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton, να έχει οριστεί για τις 11 Ιουλίου, δηλαδή σε μία εβδομάδα, αυτό όμως δεν εμπόδισε τους φωτογράφους να στηθούν ήδη έξω από το μαιευτήριο.

Monopoli Team

Δεκάδες κάμερες έχουν τοποθετηθεί έξω από το St. Mary’s Hospital, στο ίδιο νοσοκομείο όπου και η Diana έφερε στη ζωή τους πρίγκιπες Harry και William. Μάλιστα κάποιοι δημοσιογράφοι δεν αφήνουν τις κάμερες και το σημείο, περιμένοντας τον ερχομό του νέου μέλους της βασιλικής οικογένειας και διαδόχου του βρετανικού θρόνου.

Επίσης, έχει ήδη απαγορευθεί η στάθμευση των αυτοκινήτων έξω από την είσοδο του νοσοκομείου. Αλλά και το δωμάτιο όπου θα διαμείνει η Kate Middleton έχει ήδη ετοιμαστεί και περιλαμβάνει καλωδιακή τηλεόραση, ραδιόφωνο, τηλέφωνο στο πλάι του κρεβατιού, internet και ψυγείο. 

Η Middleton, σύμφωνα με πληροφορίες, επιθυμεί να γεννήσει φυσιολογικά, ενώ το ζευγάρι δεν έχει αποκαλύψει το φύλο του παιδιού. Ωστόσο, η πιο έντονη φημολογία υποστηρίζει ότι η Kate και ο William περιμένουν κορίτσι.

Στο μεταξύ, η δούκισσα περνάει το χρόνο της είτε στο πατρικό της σπίτι στην Ουαλία, είτε στο βασιλικό ανάκτορο στο Λονδίνο. Εάν γεννήσει νωρίτερα από το καθορισμένο, βρίσκεται σε ετοιμότητα ένα ελικόπτερο το οποίο θα την μεταφέρει στο νοσοκομείο.
 

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b