MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
15
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο φωτογράφος που ακολουθεί την κοπέλα του στα πέρατα της γης (gallery)

Κάτι που βγήκε τυχαία; Ένας ύμνος στον έρωτα; Μια επίδειξη μεγάλης αγάπης; Απλά μια έξυπνη φωτογραφική μανιέρα, που κάνει τον γύρο του κόσμου; Ο Ρώσος φωτογράφος Murad Osmann βρισκόταν σε ένα ταξίδι με την κοπέλα του Nataly Zakharova. Κάποια στιγμή αυτή του παραπονέθηκε ότι φωτογραφίζει τα τοπία, αντί να φωτογραφίζει την ίδια. Και ο Murad τότε εμπνεύσθηκε μια τεχνοτροπία που βάζει μπροστά την αγάπη του γυρισμένη πλάτη σε διάφορα εντυπωσιακά- και συνήθως αναγνωρίσιμα- τοπία του πλανήτη.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Έτσι η αγάπη τους ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο. Ο τίτλος της σειράς φωτογραφιών ονομάζεται Follow me. Στις πιο πολλές η κοπέλα είναι πλάτη, είτε με ρούχα, είτε με μαγιό.

Σίγουρα ήταν μια ιδέα που τραβάει το βλέμμα και εντυπωσιάζει. Παράλληλα, παρουσιάζει μια πειθαρχία ως προς την τεχνοτροπία, ενώ αποτελεί κι έξυπνο τρικ. Ίσως ένα πρωτότυπο και αναγνωρίσιμο μοτίβο, που απλά να μιλάει στις καρδιές των ανθρώπων, να αρκεί για να κάνει τον δημιουργό να κερδίσει παγκόσμια αναγνώριση. Πάντως, οι φωτογραφίες που βλέπουμε είναι όμορφες κι εκφράζουν την χαρά της ζωής. 

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b