MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πρωτοκλασάτο όνομα θα σκηνοθετήσει τον 24ο James Bond!

Ο τελευταίος Bond με σκηνοθέτη τον Sam Mendes, το Skyfall έκανε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία. Ωστόσο, η νέα συνεργασία με τον βρετανό σκηνοθέτη για την επόμενη ταινία με πρωταγωνιστή τον 007 δεν θεωρείται σίγουρη.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Μάλιστα, στο παρελθόν με δηλώσεις του o Mendes μάλλον έδειχνε απρόθυμος να αναλάβει μία ακόμα ταινία Bond. Ωστόσο, τελευταία φαίνεται να τα γυρίζει και δείχνει σημάδια ότι ενδέχεται να δεχτεί να σκηνοθετήσει το 24ο Bond.

Οι παραγωγοί πάντως αποφασισμένοι να έχουν κορυφαίο όνομα στην θέση του σκηνοθέτη. Στα υποψήφια ονόματα φιγουράρει το όνομα του σπουδαίου οσκαρικού σκηνοθέτη Ang Lee, αλλά και του Shane Black (σκηνοθέτη του Iron Man 3). Επίσης, ο Tom Hooper, σκηνοθέτης του “Λόγου του βασιλιά” και ο σκηνοθέτης του Harry Potter David Yates

Στο ποιός σκηνοθέτης τελικά θα επιλεγεί, θα παίξει ρόλο αν θα είναι ο Daniel Craig πρωταγωνιστής και στον επόμενο James Bond. Οι διαπραγματεύσεις με τον ηθοποιό συνεχίζονται και ρυθμίζονται διάφορες λεπτομέρειες. Ως προς το σενάριο, θα το γράψει ο John Logan, ο οποίος έγραψε και το σενάριο του “Skyfall”.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b