MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τον γύρο του κόσμου κάνει διαφήμιση για την Κρήτη! (video)

Τον γύρο του κόσμου κάνει το νέο τηλεοπτικό σποτ για την προβολή της Κρήτης κερδίζοντας τις εντυπώσεις Το τρίλεπτο διαφημιστικό με τίτλο «Crete – Incredible Hospitality» («Κρήτη – Απίστευτη φιλοξενία») προβάλλεται στο YouTube κι έχει ξεπεράσει τα 255 χιλιάδες κλικ. Μονόλεπτες εκδόσεις του ίδιου video προβάλλονται εδώ και λίγες ημέρες σε ξένα δίκτυα όπως το Travel Channel.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Στο video βλέπουμε έναν επισκέπτη γκαλερί να βλέπει έναν πίνακα και να αναπολεί τα τοπία και τους ανθρώπους της Κρήτης. Σε ένα καλαίσθητο και συγκινητικό αποτέλεσμα, που αποπνέει την ζεστασιά των ανθρώπων και το μήνυμα ότι δεν είναι μόνο τα τοπία αλλά και οι προσωπικές σχέσεις, αυτές που δένουν έναν επισκέπτη με έναν τόπο, η διαφήμιση έχει καταφέρει να κερδίσε τις εντυπώσεις.

Η γλυκιά μελωδία που την συνοδεύει δένει εξαιρετικά με το θέμα, ενώ έξυπνες συνδηλώσεις και στοχευμένα μηνύματα κάνουν την διαφορά, μαζί με τα ωραία τοπία, που αναδεικνύουν την αυθεντική ομορφιά του νησιού. Σίγουρα κάνει καλό στην χώρα μας και στην τουριστική της προσπάθεια.

Το spot “Crete — Incredible Hospitality”, αποτελεί μέρος της καμπάνιας τουριστικής προβολής της Κρήτης για το 2013, “Crete – Incredible memories”. Είναι το ένα από μία σειρά διαφημιστικών τρίλεπτων και μονόλεπτων εκδόσεων, με στόχο την προβολή της κρητικής ιστορίας, φιλοξενίας, διατροφής καθώς και των υπέροχων παραλιών του νησιού.

Οι τρίλεπτες εκδόσεις θα πλαισιώσουν την ιστοσελίδα www.incrediblecrete.gr και οι μονόλεπτες εκδόσεις προβάλλονται ήδη σε ξένα τηλεοπτικά δίκτυα όπως το Travel Channel.

Συμμετέχουν οι ηθοποιοί:
Γρηγόρης Ορφανουδάκης – Πατέρας,
Douglas Foote — Επισκέπτης,
Κοντουδάκη Ματίνα — Μητέρα,
Κοντουδάκη Νένα — Γιαγιά,
Κοντουδάκης Μανώλης — Παππούς,
Ντουσάκης Ορέστης — Παιδί,
Ντουσάκης Μανώλης — Παιδί

Σκηνοθεσία: Παπαδουλάκης Θεόδωρος

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b