MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πλήρωσε 1,2 εκατ. δολάρια για ταξίδι στο διάστημα δίπλα στον Leonardo DiCaprio!

Μια παράξενη δημοπρασία για φιλανθρωπικό σκοπό πραγματοποιήθηκε από τον παραγωγό Harvey Weinstein. Το αεροσκάφος- διαστημόπλοιο Virgin Galactic θα πετάξει τόσο ψηλά, που θα φτάσει στο διάστημα. Και μια θέση του θα είναι κατειλημμένη από τον superstar Leonardo DiCaprio. Η θέση δίπλα του βγήκε στο σφυρί από δημοπρασία, για το τεράστιο ποσό των 1,2 εκατ. ευρώ!

author-image Γιώργος Σμυρνής

Με άλλα 1,8 εκατ. € πουλήθηκαν οι δύο θέσεις ακριβώς πίσω από τον Leonardo. Δηλαδή ο Leonardo έφερε 3 εκατ. δολάρια μόνο για να κάτσουν 3 άνθρωποι δίπλα και πίσω του. 

Τα χρήματα που θα δοθούν από τους νικητές της δημοπρασίας, θα χρησιμοποιηθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς και συγκεκριμένα για τις έρευνες εναντίον του Aids. 
virgin galactic
Το Virgin Galactic θα είναι το πρώτο επιβατικό διαστημόπλοιο στον κόσμο. Η είδηση ότι προσφέρεται ταξίδι στο διάστημα έκανε εκατοντάδες ανθρώπους να προπληρώσουν τεράστια ποσά για κρατήσεις, που συνολικά φτάνουν τα 54 εκατ. δολάρια. Το όνειρο για ταξίδι στο διάστημα γίνεται εφικτό για κοινούς θνητούς και όχι μόνο για διαστημανθρώπους.

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b