MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

O Thor επιστρέφει με πάταγο και φοβερά εφέ!- Δείτε το trailer

Ενώ ο Ιron Man 3 όπου να’ ναι έρχεται στους κινηματογράφους, ένας άλλος ήρωας της Marvel και των “Εκδικητών” ετοιμάζεται για την μεγάλη επιστροφή. Ο Θεός του Κεραυνού (όχι ο Δίας) ο Thor έρχεται στην νέα του ταινία Thor: The Dark World, με εντυπωσιακά και επικές μάχες.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Μια πρόγευση των πολύ δυνατών σκηνών δράσης δίνουν τα εντυπωσιακά πλάνα του πρώτου trailer της ταινίας, που μόλις κυκλοφόρησε. Ένας άλλος λόγος για να περιμένουμε την νέα ταινία με ανυπομονησία είναι το ότι θα την σκηνοθετήσει ο Alan Taylor, ο σκηνοθέτης της εντυπωσιακής σειράς Game of Thrones.

Στη νέα ταινία ο Thor (Chris Hemsworth) επιστρέφει στο Άσγκαρντ με τον εγκληματία πολέμου Loki (Tom Hiddleston) για να βρεθεί αντιμέτωπος με έναν εχθρό που απειλεί να βυθίσει όλο το σύμπαν στο σκοτάδι. Ένας στρατός από Σκοτεινά Ξωτικά (Dark Elves) θα στραφεί εναντίον του Thor και των συντρόφων του.

Από το καστ της ταινίας του 2011 θα είναι ξανά οι Natalie Portman, ο Stellan Skarsgård, ο Anthony Hopkins και ακόμα οι Idris Elba, Kat Dennings, Ray Stevenson, Tadanobu Asano, Jaimie Alexander και Rene Russo. Η ταινία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους τον Νοέμβριο του 2013.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b