MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Σύλβια Δεληκούρα “σκοτώνει” την Μέριλιν Μονρό στο Your Face Sounds Familiar (video)

Πολύ έχει σχολιασθεί (κι από πολλούς αρνητικά) το ότι αναμένεται η Ζέτα Μακρυπούλια να μπει στις ψιλοτάκουνες γόβες της Μέριλιν και να υποδυθεί τον ρόλο που ερμήνευσε η διαχρονική σεξοβόμβα στο «Μερικοί το προτιμούν καυτό». Αλλά η Μέριλιν Μονρό έχει κι άλλες επίδοξες μιμήτριες, όπως αποδεικνύει το νέο show του Αντ1.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Με τρόμο είδαμε την Σύλβια Δεληκούρα να τραγουδάει το I wanna be loved by you, της διάσημης ντίβας. Το μόνο που θύμιζε Μέριλιν από την ερμηνεία της ήταν η περούκα και το ρούχο. Κατά τ’ άλλα, μια πλήρης αποτυχία. Η συγκεκριμένη ηθοποιός δεν έχει  την τσαχπινιά και την γοητεία της Μέριλιν.

Αλλά αυτό που ενοχλεί περισσότερο ήταν η φωνή της. Το τραγούδι δεν είναι πολύ απαιτητικό, αλλά παρ’ όλ’ αυτά η ερμηνεία δεν ήταν καλή. Κυρίως το πρόβλημα ήταν στο ηχόχρωμα της φωνής της, που είναι αρκετά βραχνό κι έβγαζε μια ξινίλα, πολύ ενοχλητική και η οποία δεν θύμιζε Μέριλιν.

Γενικά, αυτή η ρετρό διάθεση, που όλοι θυμούνται την Μονρό δεν ξέρουμε από πού προέρχεται. Σίγουρα είναι περίεργη, καθώς τα πρότυπα έχουν αλλάξει πολύ από την εποχή της διάσημης ξανθιάς πρωταγωνίστριας. 

Βέβαια, εκτός από την Μέριλιν-Δελικούρα το άλλο μεγάλο σοκ στο μετρότατο show του ΑΝΤ1 ήταν η Άντα Λιβιτσάνου που «γίνεται» (;;;) Bono των U2! Και μετά μας πείραξε ο Γιώργος Κιμούλης, που θα κάνει την Μήδεια!

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b