MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
22
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Σύλβια Δεληκούρα “σκοτώνει” την Μέριλιν Μονρό στο Your Face Sounds Familiar (video)

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Πολύ έχει σχολιασθεί (κι από πολλούς αρνητικά) το ότι αναμένεται η Ζέτα Μακρυπούλια να μπει στις ψιλοτάκουνες γόβες της Μέριλιν και να υποδυθεί τον ρόλο που ερμήνευσε η διαχρονική σεξοβόμβα στο «Μερικοί το προτιμούν καυτό». Αλλά η Μέριλιν Μονρό έχει κι άλλες επίδοξες μιμήτριες, όπως αποδεικνύει το νέο show του Αντ1.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Με τρόμο είδαμε την Σύλβια Δεληκούρα να τραγουδάει το I wanna be loved by you, της διάσημης ντίβας. Το μόνο που θύμιζε Μέριλιν από την ερμηνεία της ήταν η περούκα και το ρούχο. Κατά τ’ άλλα, μια πλήρης αποτυχία. Η συγκεκριμένη ηθοποιός δεν έχει  την τσαχπινιά και την γοητεία της Μέριλιν.

Αλλά αυτό που ενοχλεί περισσότερο ήταν η φωνή της. Το τραγούδι δεν είναι πολύ απαιτητικό, αλλά παρ’ όλ’ αυτά η ερμηνεία δεν ήταν καλή. Κυρίως το πρόβλημα ήταν στο ηχόχρωμα της φωνής της, που είναι αρκετά βραχνό κι έβγαζε μια ξινίλα, πολύ ενοχλητική και η οποία δεν θύμιζε Μέριλιν.

Γενικά, αυτή η ρετρό διάθεση, που όλοι θυμούνται την Μονρό δεν ξέρουμε από πού προέρχεται. Σίγουρα είναι περίεργη, καθώς τα πρότυπα έχουν αλλάξει πολύ από την εποχή της διάσημης ξανθιάς πρωταγωνίστριας. 

Βέβαια, εκτός από την Μέριλιν-Δελικούρα το άλλο μεγάλο σοκ στο μετρότατο show του ΑΝΤ1 ήταν η Άντα Λιβιτσάνου που «γίνεται» (;;;) Bono των U2! Και μετά μας πείραξε ο Γιώργος Κιμούλης, που θα κάνει την Μήδεια!

Γιώργος Σμυρνής

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Ιστορίες
Σχετικά Θέματα
Art & Culture
Η επιβίωση μέσα στο παράλογο: αυτές είναι οι Ευτυχισμένες Μέρες
ΕΙΔΑΜΕ / Παραστάσεις
Όσα μάς άρεσαν (ή μάς χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Art & Culture
Το νέο πρόγραμμα της Στέγης είναι ένα ταξίδι στην υδρόγειο των συναισθημάτων
Art & Culture
Διεθνείς Μουσικές Ημέρες Καλαμάτας: 10 χρόνια δημιουργίας, εξωστρέφειας και ανάδειξης της νέας γενιάς
Photo Stories
Μετράμε αντίστροφα για το Αγοραφοβικό Φεστιβάλ μέσα από 10+1 κλικς από τις πρόβες
Art & Culture
Επαναλήψεις πολλών αστέρων ανοίγουν το Εθνικό Θέατρο
Επίκαιρα
Άλλη μια “πρωτιά” για την Ελλάδα: Πρώτη στο εργασιακό στρες – Σχεδόν 1 στους 2 εργαζομένους σε πίεση
Επίκαιρα
Γιώργος Μαζωνάκης: Η ανακοίνωση της οικογένειας για την κηδεία
Art & Culture
Πέντε γυναίκες καλλιτέχνιδες "κατοικούν" στις Καμπόνες της Νάξου
Επίκαιρα
Γ. Μαζωνάκης: Τι έδειξε η νεκροψία – νεκροτομή
Art & Culture
Τα πρόσωπα και τα events που φέρνουν διεθνή αέρα στην Αθήνα αυτό το φθινόπωρο
Αφιέρωμα
Στη σκιά των Βράχων, ο Jeff Mills θα κάνει ένα μουσικό ταξίδι στο άγνωστο