MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ακατάλληλη για ανηλίκους η νέα ταινία Ryan Gosling- Δείτε το trailer

Ο Θεός συγχωρεί, ο Ryan Gosling όχι. Τουλάχιστον δεν συγχωρεί στην ταινία “Only God Forgives”, η οποία κρίθηκε ακατάλληλη για ανηλίκους στις ΗΠΑ. Πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης του διάσημου Drive ενώνονται ξανά σε μια ταινία μόνο για ενήλικο κοινό.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Μαζί με τον Ryan Gosling πρωταγωνιστεί η Kristin Scott Thomas, ο Tom Burke και η Ταϊλανδέζα ηθοποιός και ποπ σταρ Yayaying. Σκηνοθέτης και σεναριογράφος είναι ο σκηνοθέτης του Drive Nicolas Winding Refn.
ryan gosling only god forgives
Το έργο, όπως φαίνεται και από τον τίτλο του, έχει να κάνει με την εκδίκηση. Ένας αστυνομικός από την Μπανγκόγκ και ένας γκάνγκστερ λύνουν τις διαφορές τους σε έναν χωρίς έλεος αγώνα Ταϊλανδέζικου box.

Η ταινία θα είναι πολύ ακραία. Ο Ryan Gosling το έχει παραδεχθεί σε συνέντευξή του στο Indiewire. Συγκεκριμένα, συγκρίνοντάς το με το Drive o Gosling τόνισε: ” Μοιράζεται σε ένα βαθμό το ίδιο όνειρο με το Drive, αλλά είναι πιο πολύ εφιάλτης, παρά όνειρο και είναι πιο ακραίο.”

Ο ακραίος της χαρακτήρας φαίνεται και από το πόστερ, στο οποίο βλέπουμε τον ήρωα με την “μούρη κρέας”, προφανώς από το ξύλο. Αλλά και από το γεγονός ότι έχει κριθεί ακατάλληλη για ανηλίκους στις ΗΠΑ.

Μια πρόγευση της ταινίας (αν και όχι τόσο του ακα μπορείτε να πάρετε στο trailer της, το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα. Το “Only God Forgives” θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών τον Μάιο του 2013, ενώ θα κυκλοφορήσει στους αμερικανικούς κινηματογράφους στις 19 Ιουλίου του τρέχοντος έτους.

Γιώργος Σμυρνής 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b