MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κοινωνικό

Vitrioli του Μαυριτσάκη στο Εθνικό Θέατρο

Η παράσταση Vitrioli, του Γιάννη Μαυριτσάκη από την Τετάρτη 20 Μαρτίου, στη Νέα Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος» του Εθνικού θεάτρου με σημαντικούς ηθοποιούς, όπως ο Νίκος Χατζόπουλος, ο Μηνάς Χατζησάββας και ο Γιάννος Περλέγκας και σε σκηνοθεσία Olivier Py.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το καινούργιο τολμηρό έργο του Γιάννη Μαυριτσάκη, τοποθετημένο σ’ ένα σύγχρονο πλαίσιο αποκάλυψης, αφηγείται την ιστορία ενός αγοριού που ζει στις παρυφές της πραγματικότητας, συνδιαλέγεται με τις δυνάμεις του χάους, αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στην διαβρωτική δύναμη της ζωής και την άρνησή της.

Διαβάστε την κριτική μας για την παράσταση

Ο Γιάννης Μαυριτσάκης, ένας από τους πιο ενδιαφέροντες έλληνες συγγραφείς της νέας γενιάς, (Βόλφγκανγκ, Το τυφλό σημείο, Κωλοδουλειά), επιχειρεί μια καταβύθιση στον τραυματικό και δύσκολο κόσμο της εφηβείας, που αρνείται να υποταχτεί σε κανόνες και δεν αποδέχεται άκριτα όσα της επιβάλλονται. Σκηνοθετεί ο καταξιωμένος Γάλλος σκηνοθέτης και συγγραφέας Olivier Py, καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου Οντεόν στο Παρίσι μέχρι το 2012 και από το 2013 διευθυντής του φεστιβάλ της Αβινιόν.

Διανομή
Η μητέρα: Μαρία Κεχαγιόγλου
Το αγόρι: Χάρης Τζωρτζάκης
Ο θεραπευτής α’, ο θεραπευτής β΄: Περικλής Μουστάκης
Το κορίτσι: Κίτυ Παϊταζόγλου
Ο ερμαφρόδιτος: Γιάννος Περλέγκας
Ο κύριος, ο συσκευαστής: Μηνάς Χατζησάββας
Ο επιθεωρητής σφαγίων: Νίκος Χατζόπουλος

Διεύθυνση
Αγίου Κωσταντίνου 22-24

Τηλέφωνο
210 5288100

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Γιάννης Μαυριτσάκης
Σκηνοθεσία: Olivier Py


Παίζουν: Μαρία Κεχαγιόγλου, Χάρης Τζωρτζάκης, Περικλής Μουστάκης, Κίτυ Παϊταζόγλου, Γιάννος Περλέγκας, Μηνάς Χατζησάββας, Νίκος Χατζόπουλος

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b