MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Συνελήφθη για τον φόνο της συντρόφου του ο Oscar Pistorius! (upd)

Ο διάσημος δρομέας με τα τεχνητά πόδια, ο Oscar Pistorius συνελήφθη από την αστυνομία στην Ν. Αφρική για τον θανάσιμο πυροβολισμό της συντρόφου του. Αρχικές αναφορές έλεγαν ότι ο Pistorius νόμισε ότι στο σπίτι του είχε μπει διαρρήκτης και πυροβόλησε τελικά την σύντροφό του! Ωστόσο, η Αστυνομία τονίζει ότι υπάρχουν μαρτυρίες γειτόνων που λένε ότι άκουσαν φωνές και ουρλιαχτά την ώρα του πυροβολισμούς. Παράλληλα, δηλώνουν ότι είχαν κληθεί να ερευνήσουν θέματα βίας ανάμεσα στο ζευγάρι και στο παρελθόν.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το τραγικό περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν ο χρυσός παραολυμπιονίκης Oscar Pistorius πυροβόλησε και σκότωσε την κοπέλα του. Όπως μετέδωσαν τα ΜΜΕ της Νοτίου Αφρικής, το θλιβερό γεγονός συνέβη στις 4 μετά τα μεσάνυχτα στο σπίτι του στο Silver Lake, με τον αρχηγό της τοπικής αστυνομίας να επιβεβαιώνει πως η κοπέλα του Pistorius πυροβολήθηκε στο κεφάλι και στο χέρι και ξεψύχησε επί τόπου. Το πτώμα είχε πάνω του 4 σφαίρες στο κεφάλι και στο πάνω μέρος του σώματος από πιστόλι.

Οι αρχικές αναφορές έκαναν λόγο για ατύχημα, με την έννοια ότι ο αθλητής, ο οποίος στην χώρα του θεωρείται εθνικός ήρωας, πέρασε την κοπέλα του για διαρρήκτη. Μάλιστα, ένα δημοσίευμα ανεπιβεβαίωτο τόνιζε ότι η Reeva Steenkamp, η σύντροφος του Pistorius μπήκε κρυφά στο σπίτι για να του κάνει έκπληξη για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

reeva-steenkampΗ Reeva Steenkamp ήταν μοντέλο και η καριέρα της πήγαινε αρκετά καλά. Μάλιστα, επρόκειτο να πάρει και μέρος σε ένα reality για διάσημους με τίτλο Tropika Island of Treasure. Επίσης, είχε γίνει εξώφυλλο στο αντρικό περιοδικό FHM και βρισκόταν σε λίστα του περιοδικού για τις 100 πιο σέξι γυναίκες.

Ως προς την σχέση της με τον Pistorius ακούγονται αντιφατικές πληροφορίες. Η ίδια η Αστυνομία έχει δηλώσει πως είχε στο παρελθόν ερευνήσει περιστατικά οικιακής βίας, ενώ άλλοι μιλούν για μια πολύ υγιή σχέση. Το ζευγάρι έβγαινε για περίπου δύο μήνες.

Οι έρευνες σχετικά με αυτήν την σκοτεινή υπόθεση συνεχίζονται. Οι αρχές διεξάγουν βαλιστικές έρευνες μέσα στο σπίτι, ενώ ο Pistorius πέρασε την νύχτα στο αστυνομικό τμήμα και θα περάσει από το δικαστήριο, για να αποφασιστεί αν θα μείνει υπό κράτηση ή αν θα αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση.

Ο Oscar Pistorius θεωρείται αθλητής μύθος για το ότι κατάφερε με τεχνητά πόδια (λεπίδες) από ανθρακονήματα, να κερδίσει πολλά χρυσά μετάλια σε παραολυμπιακούς αγώνες, αλλά και να φτάσει ως τους ημιτελικούς των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.   


 
 
 
 
 
 

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b