MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Σωματικό Θέατρο

Το Unmythable των Βρετανών Temple Theatre στο Bios για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Από τις 28 Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου 2013 στο BIOS και για πρώτη φορά στην Ελλάδα παρουσιάζεται το Unmythable από την βραβευμένη Βρετανική ομάδα Temple Theatre, για τέσσερις μόνο παραστάσεις. Η παράσταση απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και συνεχόμενα sold-out στο Fringe του Εδιμβούργου .

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η παράσταση αφηγείται την αρχαία ελληνική μυθολογία από Βρετανούς περφόρμερς, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής της περιοδείας. Όλοι οι μύθοι της αρχαίας Ελλάδας σε μία μόνο ώρα – ετοιμαστείτε για το ταξίδι της ζωής σας! Σαλπάρετε με τον Ιάσονα και τους Αργοναύτες στην μεγαλύτερη αποστολή τους – να φέρουν πίσω το Χρυσόμαλλο Δέρας! Ακούστε την ιστορία της Οδύσσειας από την πλευρά ενός απλού στρατιώτη, δείτε τι έκανε ο βασιλιάς Μίδας όταν του τελείωσε όλο το χρυσάφι και ανακαλύψτε τι έγινε πραγματικά στον Δούρειο Ίππο!

Μυθικοί ήρωες, τρομερά τέρατα, επικές μάχες και φανταστικές πτήσεις ζωντανεύουν σε μια ανεκδιήγητη περιπέτεια για όλη την οικογένεια! Αστείο, τολμηρό, απολαυστικό, με γρήγορο ρυθμό, το Unmythable είναι ένα θεατρικό ταξίδι που συνδυάζει το σωματικό θέατρο με το δράμα και το τραγούδι.

Διάρκεια παραστάσεων: 28 Φεβρουαρίου – 3 Μαρτίου 2013
Παραστάσεις: Πέμπτη – Κυριακή, Έναρξη: 21.00, Διάρκεια: 70′
Τιμή Εισιτηρίου: 15 ευρώ & 10 ευρώ (φοιτητικό)

« Μια μαγική φόρμουλα» The Stage
«Απόλυτα διασκεδαστικό!» Τhree Weeks
«Ανώτερο σωματικό θέατρο… Ένα φανταστικό σόου με όλες τις προϋποθέσεις να δημιουργήσει τον δικό του μύθο.» The Public Reviews

 
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Temple Theatre Company
Σκηνοθεσία: Mike Tweddle


Παίζουν: William Pinchin, Troels Hagen Findsen και Paul O’Mahony

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b