MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Σύγχρονο

Be.Bee του Mick Gordon στο θέατρο Παραμυθιάς

Από τη Δευτέρα 4/3 και κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στο θέατρο Παραμυθίας (22.15) παρουσιάζεται το έργο “Be.Bee” του Mick Gordon σε σκηνοθεσία Φαίης Τζανετοπούλου

Monopoli Team

Μέχρι πού θα έφτανες για κάποιον που αγαπάς; Τρεις ήρωες με διαφορετική εκκίνηση, με διαδρομή περίπλοκη και αντιθετική. Πού θα καταλήξουν; Πόσο θα επηρεάσει -και σε τι- ο ένας τον άλλον; Αυτό είναι το βασικό ερώτημα, η αφετηρία και η αφορμή γι’ αυτό το έργο που μιλάει για τη ζωή και τη ζωντάνια. Για την ευθύνη και τη συμπόνια. Για τη ζωή μας όπως είναι και τη ζωή μας όπως την ονειρευόμαστε.

H Μπέατρις Τζέιμς είναι ένα ζωντανό, αινιγματικό, χαρισματικό κορίτσι. Έχει δύο πλευρές. Ζει δύο ζωές. Η μία είναι η «αντικειμενική» ζωή που βλέπουν οι άνθρωποι γύρω της και κυρίως η μητέρα της. Είναι η ζωή που φαίνεται πως ζούμε και για την οποία κρινόμαστε. Η άλλη είναι η εσωτερική ζωή της Μπέατρις, στο επίπεδο της φαντασίας, της καρδιάς και της σκέψης. Η δεύτερη ζωή είναι ανατρεπτική, απολαυστική και πλήρως αντισυμβατική.

Όπως η ηρωίδα Μπέατρις, έτσι ακριβώς και το έργο του Ιρλανδού Mick Gordon στο σύνολό του, έχει δύο πόλους. Έναν απόλυτα κωμικό, εξωστρεφή, σπιρτόζικο πόλο με πρωταγωνιστές την Μπέατρις και τον όχι-γκέι-Ρέι. Κι έναν πόλο περισσότερο ρεαλιστικό και συναισθηματικό, με πρωταγωνίστρια τη μητέρα της Μπέατρις, την αυστηρή κα Τζέιμς. Εδώ πρέπει να απαντηθούν ερωτήματα και να παρθούν αποφάσεις.

Συντελεστές:
Παίζουν: Πέπη Οικονομοπούλου- Κυρία Τζέιμς, Ναταλία Στυλιανού – Μπη, Φώτης Σπύρος – Ρέι
Σκηνικά: Σοφία Ζούμπερη
Κοστούμια: Ηλιοστάλαχτη Βαβούλη
Φωτισμοί:Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Μουσική: Γιάννης Ψειμάδας
Διακευή: Αγγελίτα Τσούγκου, Νάνσυ Μητσάλη
Σκηνοθεσία: Φαίη Τζανετοπούλου

θέατρο Παραμυθίας
Ημέρες παραστάσεων: Κάθε Δευτέρα και Τρίτη, Ώρα έναρξης: 22.15
Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος: 10 ευρώ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Mick Gordon
Σκηνοθεσία: Φαίης Τζανετοπούλου


Παίζουν: Πέπη Οικονομοπούλου, Ναταλία Στυλιανού, Φώτης Σπύρος

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b