MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πενήντα αποχρώσεις του γκρι-Aπελευθέρωση: Κυκλοφόρησε το 3ο βιβλίο της… κολασμένης τριλογίας

Το φαινόμενο των φαινομένων στα best seller και στην ερωτική λογοτεχνία, το 50 αποχρώσεις του γκρι της Ε.Λ. Τζέιμς κυκλοφορεί και το τρίτο μέρος της kinky τριλογίας του με τον τίτλο Πενήντα αποχρώσεις του γκρι-Απελευθέρωση (50 shades freed ο αγγλικός τίτλος) από τις εκδόσεις Πατάκη. Αυτή τη φορά το ζευγάρι αντιμετωπίζει τις μεγάλες προκλήσεις της έγγαμης ζωής, που συνδυάζεται φυσικά με ψυχολογικά ζητήματα και ακραίο σεξ.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το βιβλίο σκάνδαλο, για άλλους λόγω της πολύ kinky σεξουαλικής σχέσης των δύο πρωταγωνιστών και για άλλους λόγω της πολύ κακής λογοτεχνίας, έχει σπάσει κάθε ρεκόρ πωλήσεων, ενώ έχει επηρεάσει τις σεξουαλικές σχέσεις των ζευγαριών. Στην Αγγλία μάλιστα έγινε και αιτία διαζυγίου. Μια 41χρονη τραπεζικός ήθελε να κάνει τον άντρα της Κρίστιαν Γκρέι κι όταν εκείνος αρνήθηκε να πάρει μέρος στα σαδομαζοχιστικά της παιχνίδια, αυτή κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Προσοχή λοιπόν. Μπορεί να κλείσει σπίτια!

Στο Πενήντα αποχρώσεις του γκρι- Απελευθέρωση, η Αναστάζια Στιλ παντρεύεται τον Κρίστιαν Γκρέι και πηγαίνει μαζί του διακοπές στην Ευρώπη. Στην διάρκεια των διακοπών, εκτός από το ασταμάτητο σεξ, έχει να αντιμετωπίσει ξανά σοβαρά διλήμματα για την σχέση της με τον νεαρό κι όμορφο ανωμαλιάρη δισεκατομμυριούχο άντρα της. Ο Γκρέι ξαναβγάζει την εμμονή του να την ελέγχει, ενώ η Αναστάζια ήξερε βέβαια από την αρχή πως η αγάπη για τις Πενήντα Αποχρώσεις της δε θα ήταν εύκολη δουλειά.

Ο γάμος τους δημιουργεί προκλήσεις. Αυτή πρέπει να μάθει να μοιράζεται τον πολυτελή τρόπο ζωής του Γκρέυ χωρίς να θυσιάζει την ακεραιότητα και την ανεξαρτησία της και εκείνος να ξεπεράσει την παρόρμησή του να ελέγχει τους άλλους και να θάψει για πάντα τις φρικτές αναμνήσεις που εξακολουθούν να τον στοιχειώνουν.

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b