MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τι δίνουν τα πρώτα στοιχήματα για το όνομα του παιδιού της Kate!

Ο τζόγος είναι πολύ διαδεδομένος και με το internet διαδίδεται περισσότερο. Έχουμε δει να τζογάρουν πλέον όχι μόνο ποδοσφαιρικούς αγώνες, αλλά και αποτελέσματα εκλογών και οτιδήποτε άλλο αφορά την κοινή γνώμη. Δεν θα μπορούσε να γλιτώσει από τις εταιρείες στοιχημάτων το όνομα του παιδιού της Kate και του William.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σύμφωνα με την εταιρεία William Hill το όνομα που παίζει με τις πιο υψηλές πιθανότητες (δίνει 9/1) είναι το Fransis. Οι αμέσως επόμενες επιλογές είναι τα ονόματα Charles, Victoria και George (όλα αυτά δίνουν 10/1). Το να ονομαστεί Diana από την μακαρίτισσα γιαγιά του Lady D παίζει ακόμα πιο χαμηλά, με ποσοστό 12/1.

Βλέπουμε ότι στο στοίχημα παίζουν και αντρικά και γυναικεία ονόματα, καθώς ακόμη δεν γνωρίζει κανείς το φύλλο του παιδιού. Πάντως, είτε είναι αγόρι, είτε κορίτσι, το παιδί της Kate και του William θα είναι διάδοχος, καθώς είναι πρωτότοκο. Ο νόμος έχει αλλάξει και έτσι, σε περίπτωση που γεννηθεί κορίτσι, δεν θα χρειάζεται να περιμένει αν ο πατέρας της αποκτήσει αρσενικούς απογόνους.

 

Γιώργος Σμυρνής

 
 
 

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b