MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
10
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Video από κάμερα ασφαλείας αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη της Jennifer Aniston

Την τεράστια κοιλιά τής Jennifer Aniston αποκάλυψε ένα ασπρόμαυρο video, που έχει ληφθεί από κάμερα ασφαλείας. Είναι τόσο μεγάλη, που θα πρέπει να φιλοξενεί μέσα της τουλάχιστον τρίδυμα! Και σαν να μην έφτανε αυτό, βλέπουμε στο τέλος του video ότι η ηθοποιός που αγαπήσαμε στα Φιλαράκια και στις ταινίες της, φοράει περούκα και στην πραγματικότητα είναι μια μελαχρινή με κοντό μαλλί.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Οι αποκαλύψεις αυτές ασφαλώς δεν ισχύουν και είναι προϊόν ενός κωμικού video. Το χιουμοριστικό video φτιάχτηκε για να προβληθεί στο E!News και παρωδεί όλα όσα έχουν γραφτεί κατά καιρούς για τη ζωή τις Jennifer Aniston και τα οποία είναι ψευδή. To πιο αστείο σημείο του video είναι στην αρχή του, όταν δείχνει κάτι σαν κορσέ, τον οποίο βγάζει η ηθοποιός και ξαφνικά αποκαλύπτεται μια τεράστια κοιλιά. Φυσικά, δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσε να εξαφανίσει μια τόσο μεγάλη κοιλιά. 

Επίσης, στο video εμφανίζεται κι ένας γιος της Aniston, τον οποίο μας κρατούσε -και καλά- κρυμμένο τόσα χρόνια, και φιλοξενούσε στην έπαυλή της. Ενώ είναι ενήλικος (μοιάζει συνομήλικος με τη… μαμά του) φοράει μπρατσάκια και κάνει παρέα με έναν εξωγήινο!

Η πισίνα της γεμίζει με εμφιαλωμένο νερό, ενώ γυμνάζεται και με περίεργο τρόπο. Αντί να κάνει βάρη, είναι η ίδια το βάρος που σηκώνουν 4 γυμνασμένοι νέοι!

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/phpb_ssnyug” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b