MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Megan Fox: Βγαίνει… από τα ρούχα της στο This is 40!

Σίγουρα η Megan Fox δεν είναι από τις γυναίκες που σε κερδίζουν με το μυαλό τους! Η καυτή ηθοποιός κάνει ρελάνς μετά από μία περίοδο επαγγελματικών αποτυχιών και ατυχών (έως ανόητων) δηλώσεων με τη συμμετοχή της στην ταινία This is 40 και την καυτή της εμφάνιση μόνο με τα εσώρουχα.

author-image Γιώργος Σμυρνής

To δεύτερο trailer της ταινίας κυκλοφόρησε και τις εντυπώσεις κέρδισε η Megan Fox. Σε μία σκηνή της ταινίας η μελαχρινή σεξοβόμβα βγαίνει από τα ρούχα της σε ένα καταστήματος, μένοντας μόνο με τα σέξι της εσώρουχα, αφήνοντας λίγα στην φαντασία και βγάζοντας το πλούσιο στήθος της σε πρώτο πλάνο.

Το σενάριο και την σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Jude Apatow, ενώ πρωταγωνιστούν σε αυτήν, εκτός από την Megan Fox, οι Paul Rudd, Leslie Mann και Jason Segel. Η ταινία θα βγει στους αμερικάνικους κινηματογράφους κοντά στα Χριστούγεννα του τρέχοντος έτους. Η ταινία εξερευνά τις ζωές δύο χαρακτήρων από προηγούμενη ταινία του Apatow, τον Pete (Paul Rudd) και την Debbie (Leslie Mann) από την ταινία “Knocked Up” μέσα στη νέα κατάστασή τους, που χαρακτηρίζεται από το γάμο και το γεγονός ότι σαραντάρισαν.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b