MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

O Robert Pattinson παράτησε την άπιστη Kristen Stewart!

Τελικά δεν συγχώρεσε την Stewart για την απιστία της με τον παντρεμένο σκηνοθέτη ο Robert Pattinson και έφυγε από την βίλα τους αξίας 6 εκατ. δολαρίων στο Los Feliz. Πλέον είναι ελεύθερος κι ωραίος, αλλά και τρομερά πληγωμένος από την “προδοσία” της συντρόφου του, με την οποία ήταν μαζί από το 2008.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Όπως λέει φίλος του ηθοποιού, ήταν σαν να έγινε πραγματικότητα ο χειρότερος εφιάλτης του. Το ερώτημα, όμως, αν θα συγχωρήσει την “άπιστη” που λέει ότι τον αγαπάει τόσο πολύ, παραμένει ανοιχτό. Επίσης, ήταν κοινό μυστικό ότι ο Robert Pattinson ήθελε να παντρευτεί την Stewart, αλλά μάλλον τώρα πια δεν θέλει.

Το σκάνδαλο ξέσπασε επειδή η Kristen Stewart εθεάθη στην αγκαλιά ενός σκηνοθέτη 41 χρονών, πατέρα δύο παιδιών. Το σκάνδαλο έσκασε στον Τύπο, καθώς την είδαν μαζί με τον σκηνοθέτη Rupert Sanders σε κάτι που περιγράφεται από φωτογράφο σκανδαλοθηρικού περιοδικού σαν “ένας μαραθώνιος φασώματος μέσα σε ένα αυτοκίνητο”.

Αφού το σκάνδαλο βγήκε στην φόρα, η Kristen άρχισε να ζητάει πιο πολλές συγνώμες κι από την Βούλα Παπαχρήστου. Έβγαλε μάλιστα ανακοίνωση, στην οποία δηλώνει στον αγαπημένο της Robert κι αντικείμενο του πόθου των περισσότερων γυναικών στον πλανήτη, πόσο λυπημένη είναι που τον πλήγωσε κι ότι τον αγαπάει πάρα πολύ! Μίλησε για στιγμιαία απρέπεια (η οποία πάντως σύμφωνα με τις μαρτυρίες κράτησε πάνω από 20 λεπτά- και αυτό ήταν το μόνο για το οποίο υπάρχουν μάρτυρες), με τον ίδιο τρόπο που κάποιος δικός μας σταρ είχε μιλήσει για στιγιμαίο λάθος.

“Είμαι βαθιά λυπημένη, για τον πόνο και την ντροπή που προκάλεσα σε αυτούς που είναι κοντά μου και σε οποιονδήποτε άλλο επηρεάστηκε. Αυτή η στιγμιαία απρέπεια έχει θέσει σε διακινδύνευση το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή, το πρόσωπο που αγαπώ και σε σέβομαι πιο πολύ απ’ όλα, τον Rob. Τον αγαπώ, τον αγαπώ, λυπάμαι τόσο πολύ!”

Από ό,τι φαίνεται, τα παρακάλια της δεν φέρνουν αποτέλεσμα στον Robert Pattinson, αλλά έχουν κερδίσει τη συγκίνηση της Lady Gaga. Η εκκεντρική τραγουδίστρια σε μήνυμα της στο twitter εξέφρασε στην στήριξη και την συμπάθειά της στην Stewart και τον Rupert Sanders, αλλά και τον αποτροπιασμό της για τον τρόπο, με τον οποίο τα media έχουν χειριστεί το συγκεκριμένο θέμα.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b