MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δωρεάν Vitality Test και Εβδομάδα Οργανικής Περιποίησης από την Neal’s Yard Remedies

Όλο τον μήνα τον Ιούλιο το showroom της Neal’s Yard Remedies σας κάνει δωρεάν το Vitality Test της διάσημης αρωματοθεραπεύτριας Susan Curtis. Επίσης από 16 έως 21 Ιουλίου σας προσφέρει δωρεάν οργανική περιποίηση προσώπου για λάμψη και ενυδάτωση.

author-image Μαίρη Ρετσίνα

Happy Organic July, Vitality Test
Ανακαλύψτε σε ποιoν από τους 4 τύπους, βασισμένους στα φυτά, ανήκετε, μάθετε τα σημεία-κλειδιά που θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε καλύτερα τα θέματα που σας απασχολούν, ενδυναμώστε το πνεύμα και το σώμα σας με τη δύναμη των φυτών, της σωστής διατροφής και της άσκησης, και αποκτήστε την ενέργεια που πάντα ονειρευόσασταν.

Κατα τη διάρκεια της επίσκεψής σας, θα απολαύσετε παγωμένο τσάι και θα δροσιστείτε με το White Tea Facial Mist, με βιταμίνες aloe vera και αντιοξειδωτικά. Επιπλέον, με τις αγορές σας εξασφαλίζετε πολλά οργανικά προνόμια.

Διεύθυνση
Αγ.Βαρβάρας 57, Χαλάνδρι

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 10:00-18:00

Go Organic, Εβδομάδα Οργανικής περιποίησης
Κλείστε ραντεβού για μία δωρεάν οργανική περιποίηση προσώπου για λάμψη και ενυδάτωση και απολαύστε την ολιστική εμπειρία Neal’s Yard Remedies, στο Golden Hall Attica.

Για πληροφορίες καλέστε στο: 211 1814046

Διεύθυνση
Κηφισίας 37Α, Μαρούσι

Λίγα λόγια για τα προϊόντα της Neal’s Yard Remedies

Όλα τα προϊόντα Neal’s Yard Remedies είναι χειροποίητα και όσο το δυνατόν πιο φυσικά, βιοδιασπώμενα και φιλικά προς το περιβάλλον γίνεται. Βασίζονται στα αιθέρια έλαια και παράγονται από πιστοποιημένα οργανικά συστατικά, χωρίς πειράματα σε ζώα, parabens, phthalates, συνθετικά αρώματα, σιλικόνες, γενετικά τροποποιημένα συστατικά, μικροσωματίδια, ορυκτά έλαια, EDTA, προπυλενογλυκόλη, carbomer και DEA. Διαθέτουν δε ειδική σήμανση με σαφή αναγραφή του ποσοστού πιστοποιημένων οργανικών συστατικών που περιέχουν.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b