MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

“Αθάνατη πραγματικότητα”: Η πρώτη ελληνική ταινία με special visual effects

Μια νέα κινηματογραφική ταινία βρίσκεται αυτόν τον καιρό σε πυρετό προετοιμασίας. Τίτλος της «Αθάνατη πραγματικότητα». Η ταινία αυτή, εκτός απο το θέμα της που αφορά την ελληνική μυθιστορία, είναι και η πρώτη ελληνική ταινία δράσης για την οποία θα χρησιμοποιθούν και special visual effects.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Δημήτρη Αντωνίου,  το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες στα ράφια των βιβλιοπωλείων. Πρόκειται για μια περιπέτεια γεμάτη Ελληνικά μυθολογικά στοιχεία που κάνουν τους ήρωες της ταινίας να περιπλέκονται σε απίστευτες στιγμές δράσης και πλοκής. 

Σύμφωνα με τους συντελεστές της ταινίας, special visual effects τα οποία θα χρησιμοποιηθούνείναι παρόμοια με αυτά που συναντάμε σε διεθνής παραγωγές . Για το λόγο αυτό ένα green screen studio έχει χτιστεί στη περιοχή της Παλλήνης  αποκλειστικά για τις ανάγκες της παραγωγής.

Το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο Δημήτρης Αντωνίου με τον Πάνο Ηλιακόπουλο. Ο Κωνσταντίνος Καζάκος, ο Γιάννης Αϊβάζης, η Μαρία Κορινθίου, η Πατρίτσια Μιλκ Περιστέρη,  ο Μάριος Ιορδάνου, ο Γιώργος Γιαννόπουλος, η Ελένη Φιλίνη, ο Μάνος Πίντζης, η Μελίνα Κυριακοπούλου,  ο Μελέτης Γεωργιάδης, ο Παναγιώτης Καποδίστριας, ο Στέλιος Κρητικός, ο Δημήτρης Μενούνος, η Αλκμήνη Σταθάτου, η Πόπη Χριστοδούλου, η Ζαχαρένια Βαλαβάνη, ο Κώστας Δανίκας, η Κλεοπάτρα Μάρκου,  είναι μερικά από τα ονόματα των ηθοποιών που έχουν ήδη κλείσει να ερμηνεύσουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της ταινίας «Αθάνατη πραγματικότητα». 

Η σκηνοθεσία της κινηματογραφικής ταινίας ανήκει στον Πάνο Ηλιακόπουλο. Τα γυρίσματα της θα ξεκινήσουν στις αρχές Ιουνίου σε Αθήνα, Κρήτη, Σπάρτη και Εύβοια. Η «Αθάνατη πραγματικότητα», η παραγωγή της οποίας ανήκει στην «3 Souls Entertainment», αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις αρχές του 2013.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b