MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Kelly Brook: -Είναι δελεαστικό να σου προσφέρουν 1 εκατ. € για μία νύχτα!

Ανήθικη πρόταση έγινε στην καυτή Kelly Brook από επιχειρηματία, αλλά εκείνη δεν φάνηκε να το παίρνει πολύ βαρέως. Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε το μοντέλο και ηθοποιός ένας επιχειρηματίας της πρότεινε στις Κάννες να περάσει μία νύχτα μαζί του με αντάλλαγμα το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Κάθε άλλο παρά σοκαρίστηκε πάντως η Kelly, η οποία, όπως είπε αστειευόμενη, τον έψαξε στην συνέχεια, δεν τον βρήκε πουθενά. Ένα εκατομμύριο ευρώ είναι αυτά κι έχουμε και οικονομική κρίση!

Όπως δηλώνει η ηθοποιός, τα γεγονότα αυτά, που συνέβησαν στις Κάννες την περίοδο του φεστιβάλ δεν ήταν να τα παίρνεις πολύ στα σοβαρά γιατί όλοι εκεί έκαναν διάφορες τρέλες. Επομένως, υπέθεσε ότι και η ανήθικη πρόταση του πάμπλουτου επιχειρηματία ήταν ένα αστείο. Πόσο μάλλον, όταν τον παρακολουθούσαν πολλές κάμερες. Η Kelly Brook φαντάστηκε ότι ο τύπος αυτός της έκανε πλάκα, επιδιώκοντας την προβολή του.

Και αυτή πάντως, μάλλον την προβολή της -καθώς και της νέας της ταινίας- επιδιώκει, κάνοντας διάφορα άσεμνα σχόλια κατά καιρούς, τα οποία- πρέπει να ομολογήσουμε, έστω κι αν διαφωνήσει μαζί μας το φεμινιστικό κίνημα- της “πάνε γάντι”.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b