MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Εντυπωσιακή τιμή σε δημοπρασία για το καυτό γυμνό της Madonna!

Ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες η τιμή πώλησης της γυμνής φωτογραφίας της Madonna, που βγήκε σε δημοπρασία. Το γυμνό της Madonna στο κρεβάτι, ενώ καπνίζει βγήκε στο σφυρί από τον οίκο δημοπρασιών Bonhams με τιμή που έφτασετα 18.400 ευρώ, τρεις φορές πάνω από τα 6 χιλιάδες ευρώ που περίμεναν αρχικά.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η ασπρόμαυρη φωτογραφία της βασίλισσας της ποπ, τραβήχτηκε το 1990, δηλαδή 22 χρόνια πριν και δείχνει μία πολύ σέξι Madonna. Η φωτογραφία είναι του Steven Meisel, ο οποίος τράβηξε και τις φωτογραφίες του άκρως ερωτικού φωτογραφικού άλμπουμ της Madonna με τίτλο Sex, το οποίο κυκλοφόρησε το 1992.

Εκείνη την περίοδο η Madonna ήταν στα 30 της και πόζαρε γυμνή για διάφορους φωτογράφους. Χρησιμοποιούσε το γυμνό και το προκλητικό εντονότατα για την προώθηση της καριέρας της, γεγονός που την ενέταξε στο ρεύμα porno- chic, που έφερε στοιχεία της πορνογραφίας στην mainstream κουλτούρα.

Από τότε, έχουν περάσει δύο δεκαετίες και η Madonna από το προκλητικό το γύρισε το αθλητικό, πολεμώντας να νικήσει το χρόνο με ατέλειωτη γυμναστική, διατροφές και γιόγκα. Δεν ξέρουμε αν τώρα, έστω και με πολύ photoshop, μπορεί να βγάλει μία τόσο αισθησιακή φωτογραφία.

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b