MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Spring Breakers με τη Selena Gomez: Καυτά μπικίνι- καυτά μωρά! (hot pics)

Η Selena Gomez και η Vanessa Hudgens με μπικίνι όλη την ώρα; Η ταινία Spring Breakers, σκοπεύει να προσφέρει στο κινηματογραφόφιλο κοινό αυτήν την απόλαυση και το περιοδικό Interview μας δίνει μία πρώτη ιδέα, για το σέξι αποτέλεσμα της ταινίας.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η Selena Gomez, γνωστή τόσο για την πορεία της στην ποπ μουσική, όσο και για τη σχέση της με τον Justin Bieber, μαζί με τις Vanessa Hudgens, Ashley Benson, Heather Morris παίζουν στην ταινία νεανικής τρέλας, κραιπάλης και καυτών μαγιό που ονομάζεται Spring Breakers

To περιοδικό Interview δημοσίευσε την πρώτη ομαδική φωτογράφιση του cast της ταινίας “Spring Breakers”. Στις φωτογραφίες βλέπουμε τις ηρωίδες της ταινίας πότε να τρέχουν, πότε να ποζάρουν, πότε να βρίσκονται υπό την απειλή όπλου, πότε να είναι δεμένες με χειροπέδες, αλλά πάντα να φοράνε μαγιό!

Η υπόθεση της ταινίας αφορά μία παρέα 4 φοιτητριών σε κολέγιο, που επιχειρούν να ληστέψουν ένα εστιατόρειο, για να χρηματοδοτήσουν τις διακοπές τους. Όμως, συλλαμβάνονται και βγαίνουν με εγγύηση από έναν καταχθόνιο έμπορο ναρκωτικών και όπλων, ο οποίος τις ελευθέρωσε για να του κάνουν μια βρόμικη δουλειά.

 Η ταινία, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Harmony Korine, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους μέσα στο 2013.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b