MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κοινωνικό

Translunar Paradise στο Bios

Στα πλαίσια του Bob Theatre Festival, θα πραγματοποιηθεί στο Bios στις 2 Μαΐου, δύο εβδομάδες πριν την επίσημη έναρξη του φεστιβάλ, η παράσταση «Translunar Paradise» των πολυβραβευμένων Theatre Ad Infinitum.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Οι Τheatre Ad Infinitum είναι μια διεθνής θεατρική ομάδα της σχολής Lecoq, με βάση το Λονδίνο, που δημιουργεί καινούριες και πρωτότυπες παραστάσεις απευθυνόμενη σε πολυπολιτισμικές ομάδες ανθρώπων. H χρονιά που πέρασε ήταν εξαιρετικά επιτυχημένη, καθώς η τελευταία τους παραγωγή, Τranslunar Paradise, απέσπασε διθυραμβικές κριτικές στο φεστιβάλ του Εδιμβούργου και μια σειρά από συνεχόμενα sold-out στο Barbican.

Το Translunar Paradise είναι μια ιστορία για τη ζωή, το θάνατο και την αιώνια αγάπη. Μετά το θάνατο της γυναίκας του, ο William δραπετεύει σε έναν φαντασιακό παράδεισο γεμάτο αναμνήσεις, ένα μέρος μακριά από την πραγματικότητα της θλίψης του. Η Rose επιστρέφει στον μοναχικό της σύντροφο για μια τελευταία πράξη αγάπης: να τον βοηθήσει να την ξεπεράσει. Με τη συνοδεία ενός ακορντεόν, αυτή η συγκινητική παράσταση σωματικού θεάτρου και μάσκας είναι μια ιστορία για το χάσμα της νεαρής και της ώριμης ηλικίας, για το πώς τα γηρατειά λειτουργούν ως μάσκα σβήνοντας το γεγονός ότι ο ίδιος άνθρωπος κάποτε υπήρξε νέος. Η ιστορία του Translunar Paradise με όχημα την μουσική και το σώμα προσφέρει στο κοινό μια μοναδική εμπειρία συναισθημάτων και εντυπώσεων.

Συντελεστές
Σύλληψη/ Σκηνοθεσία: George Mann
Δραματουργία: Amy Nostbakken & Nir Paldi
Σκηνικά: Francesco Gorni
Κοστούμια: Clare Amos
Μάσκες: Victoria Beaton
Φωτισμοί: Peter Harrison
Μουσική:Kim Heron
Δημιουργία/ Ερμηνεία: George Mann, Deborah Pugh & Kim Heron

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: George Mann
Σκηνοθεσία: George Mann


Παίζουν: George Mann, Deborah Pugh & Kim Heron.

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b