MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ

Το I, Malvolio του Tim Crouch στο Bios

Ένας από τους σημαντικοτερους εκπροσώπους του πειραματικού βρετανικού θεάτρου έρχεται γι αδεύτερη φορά στην Ελλάδα παρουσιάζοντας μια ιδιαίτερη performance στο BIOS στις 27, 28 Απριλίου. Ο συγγραφέας, ηθοποιός και σκηνοθέτης Tim Crouch παρουσιάζει το έργο με τίτλο «I, Malvolio», τον μονόλογό του που, βασιζόμενος στον ήρωα της Δωδέκατης Νύχτας, Μαλβόλιο, απέσπασε το βραβείο καλύτερου ηθοποιού στο Brighton International Festival το 2010.

Monopoli Team

Μετά την τεράστια επιτυχία των I, Caliban, I, Peaseblossom και I, Banquo, το Ι, Malvolio δημιουργεί εκ νέου τη Δωδέκατη Νύχτα του Σαίξπηρ, ιδωμένη αυτή τη φορά από τη ματιά του καταπιεσμένου υπηρέτη Μαλβόλιο.

Το I, Malvolio είναι ένα ξεκαρδιστικό και ταυτόχρονα πικρό κατσάδιασμα από έναν άντρα «κατάφορα αδικημένο». Μια ιστορία χαμένης αξιοπρέπειας, σεμνοτυφίας, χονδροειδών αστείων και ατέλειωτου πειράγματος. Ένα μονόπρακτο αφηγηματικής αλχημείας που μας βυθίζει στον τρελό κόσμο της Σαιξπηρικής κωμωδίας.

Ο Tim Crouch πρωτοεμφανίστηκε στο Φεστιβάλ του Εδιμβούργου το 2003 και έκτοτε αποτελεί ένα από τα δυνατότερα στοιχεία του πειραματικού θεάτρου της Μεγάλης Βρετανίας. Το 2011 παρουσίασε για πρώτη φορά στην Αθήνα τις περφόρμανς του My Arm και An Oak Tree στο BIOS.

«Το I,Malvolio είναι απίστευτα αστείο, άκρως συγκινητικό, βαθιά πνευματώδες, σαγηνευτικά απλό, εντελώς ασυμβίβαστο και απίστευτα περίπλοκο την ίδια στιγμή.» Andrew Haydon, Postcards from the Gods

«Ένας θησαυρός, μια ώρα που θα την θυμάται κανείς και θα πρέπει να την κυνηγήσει για να τη δει. Εκπληκτικό, συγκινητικό, αστείο, σοφό.» Libby Purves, The Times

«Αληθινή μαγεία» Total Theatre

Συντελεστές
Κείμενο/ Σκηνοθεσία/ Ερμηνεία: Tim Crouch
Σκηνικό/ Κοστούμι: Graeme Gilmour

Την Παρασκευή 27 Απριλίου μετά την παράσταση του I, Malvolio θα ακολουθήσει συζήτηση του κοινού με τον Tim Crouch.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Tim Crouch
Σκηνοθεσία: Tim Crouch


Παίζουν: Tim Crouch.

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b