MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κωμωδία

Θα πηδήξω απ΄το παράθυρο

Στο θέατρο Αθήναιον παρουσιάζεται έως τις 25 Μαρτίου η κωμωδία του Ζωρζ Φεϋντώ με τίτλο «Θα πηδήξω απ΄ το παράθυρο». Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Μάνος Παπαγιάννης.

Monopoli Team

Ο Στέφανος Κομνηνός (Πέτρος Μπουσουλόπουλος), φέρελπις πολιτικός και λάτρης των γυναικών, δεν μπορεί να αντισταθεί στις ωραίες κυρίες αν και παντρεμένος τη νέα και όμορφη Αγγελική (Κάτια Νικολαΐδου). Προκειμένου να μην γίνεται αντιληπτός από τη ζηλιάρα σύζυγο έχει σκαρφιστεί έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο για να κάνει τις μικρές του ατασθαλίες. Την υπνωτίζει ώστε να παραμένει ανενόχλητος να ζει τις ερωτικές του περιπέτειες. Για κακή του τύχη όμως εκμυστηρεύεται το κόλπο του στον καλύτερο του φίλο Αριστείδη (Μάνος Παπαγιάννης), που παραμένει κρυφά ερωτευμένος με την Αγγελική και εκμεταλλεύεται το γεγονός για να την κατακτήσει. Τα πράγματα θα περιπλεχθούν με αποτέλεσμα απίθανες κωμικές καταστάσεις που υπόσχονται… ξεκαρδιστικά γέλια.

Άραγε ένας απατημένος σύζυγος, μια καμαριέρα και ένας σωφέρ θα καταφέρουν να ξετυλίξουν το κουβάρι; Όλες οι απαντήσεις επί σκηνής.

Συντελεστές
Μετάφραση – Διασκευή: Βάσια Παναγοπούλου-Χρήστος Καρχαδάκης
Σκηνοθεσία: Μάνος Παπαγιάννης
Μουσική Επιμέλεια: Σωκράτης Παπαϊωάννου
Σκηνικά: Παναγιώτα Δαλιάνη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Ζωρζ Φεϋντώ
Σκηνοθεσία: Μάνος Παπαγιάννης


Παίζουν: Πέτρος Μπουσουλόπουλος Κάτια Νικολαΐδου, Μάνος Παπαγιάννης , Γιάννης Μπουραζάνας, Γιώργος Κρήτος, Ελευθερία Ευθυμιάτου.

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b