MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
18
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ντάρυα Κλίσινα: Η πιο σέξι αθλήτρια στον πλανήτη! (hot pics)

«Νους υγιής εν σώματι υγιή» έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, οι οποίοι κάτι ήξεραν από γυμναστική. Είχαν δει ότι η γυμναστική φτιάχνει κορμάρες, αλλά και αποτελεσματικούς πολεμιστές και γι’ αυτό την τιμούσαν ιδιαίτερα. Βέβαια, τότε δεν αθλούνταν οι γυναίκες, με αποτέλεσμα να μην δημιουργούνται καυτά γυναικεία κορμιά, όπως αυτό της Ντάρυα Κλίσινα, πρωταθλήτριας του άλματος εις μήκος από τη Ρωσία, την οποία απολαύσαμε προσφάτως στο κλειστό παγκόσμιου στίβου της Κωνσταντινούπολης!

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η Ντάρυα Κλίσινα είναι η πλέον πολυφωτογραφημένη αθλήτρια, η οποία με τις εκπληκτικές της αναλογίες και το πανέμορφο πρόσωπό της κάνει άλμα εις μήκος στις καρδιές των αντρών, που βρίσκουν έναν παραπάνω- και πολύ καυτό- λόγο, για να παρακολουθήσουν στίβο. Έτσι κι αλλιώς, τα αθλήματα με άλματα μας έχουν συνηθίσει σε πολύ ωραίες υπάρξεις και η σέξι Ντάρυα συνεχίζει αυτήν την παράδοση, ιδίως με αθλήτριες κουκλάρες της Ανατολικής Ευρώπης.

Η Ντάρυα είναι 21 ετών κι έχει γεννηθεί τον Ιανουάριο του 1991. Έχει ύψος 1,80 και ζυγίζει 57 κιλά. Είναι η αθλήτρια με τη δεύτερη καλύτερη επίδοση στο άλμα εις μήκος όλων των εποχών με 7,03 μέτρα, πίσω από το απλησίαστο ρεκόρ της Χάικε Ντρέξλερ (7,14), το οποίο κρατάει από 1984 (σχεδόν 30 χρόνια). Έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις, με κορυφαία αυτή του χρυσού μεταλλίου στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Παρίσι. Επίσης, έχει κάνει πολλές φωτογραφίες, με μαγιό και με τουαλέτες, καθώς δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα μοντέλα. Μάλλον αυτά έχουν να ζηλέψουν από την καυτή Ρωσίδα πρωταθλήτρια!

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Ιστορίες