MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τι κοινό έχουν η Έλενα Ράπτη και η Δέσποινα Βανδή;

Είναι και οι δύο από τις πιο σέξι παρουσίες, απασχολούν (από διαφορετικά μετερίζια) τα ΜΜΕ και προέρχονται από τη Βόρεια Ελλάδα. Αυτά είναι γνωστά για τις Δέσποινα Βανδή και Έλενα Ράπτη. Όμως σήμερα μαθαίνουμε ότι έχουν και οι δύο άλλο ένα κοινό- το οποίο δύσκολα κανείς μπορεί να πιστέψει: Μια τελείως αδιάφορη προσωπική ζωή!

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η Έλενα Ράπτη δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο ΕΓΩ Weekly “δεν υπάρχει τίποτε ενδιαφέρον στην προσωπική μου ζωή”. H βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για κακόβουλες επιθέσεις σε βάρος της και διασπορά ανυπόστατων φημών σχετικά με την προσωπική της ζωή, η οποία δεν έχει τίποτα ενδιαφέρον, όπως ισχυρίζεται.

Η Ράπτη τόνισε: “Όλα όσα φτάνουν στα αυτιά μου είναι μέρος μιας αρρωστημένης πολιτικής παραγωγής, στημένης από όσους έχουν συμφέρον. Πάντως είναι περίεργο ότι πάντα το βάρος της διαχείρησης μιας ψεύτικης φήμης πέφτει στην πλευρά της γυναίκας.”

Μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι η Έλενα Ράπτη θα έκανε πολιτική καριέρα, αν δεν ήταν ωραία γυναίκα. Ωστόσο, μοιάζει να είναι ένα κλισέ των ωραίων διάσημων γυναικών, το ότι η προσωπική τους ζωή δεν παρουσιάζει κανένα ενδιαφέρον. Πρόσφατα και η Δέσποινα Βανδή, θυμίζουμε, είχε δηλώσει, πως δεν θα ήθελε να κάνει τη ζωή της reality show, γιατί αυτό το τηλεοπτικό πρόγραμμα θα ήταν πάρα πολύ βαρετό.

“Νομίζω πως αν εγώ έκανα τη ζωή μου reality θα ξενερώνατε πάρα πολύ. Θα βλέπατε πως η καθημερινότητά μου δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ο περισσότερος κόσμος πιστεύει ή φαντάζεται για μένα”, είχε δηλώσει η Δέσποινα Βανδή.

Δηλαδή είπε, πάνω- κάτω, τα ίδια με την Έλενα Ράπτη.

Δεν ξέρω αν οι δύο γυναίκες πραγματικά βαριούνται ή νιώθουν βαρετές ή είναι ένας τρόπος για να δείχνουν πιο συμπαθείς, με το να κλαίγονται και να το παίζουν σεμνές και ταπεινές (σαν τον Λυμπερόπουλο και τον Κ. Καραμανλή). Πάντως, σίγουρα, δεν δείχνουν βαρετές!

Γιώργος Σμυρνής 

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b