MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κωμωδία

Αέραα στο θέατρο Αθήναιον

Από τις 8 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου το θέατρο Αθήναιον και η θεατρική ομάδα Theatrins παρουσιάζουν την κωμωδία του Θοδωρή Τέρπου «Αέραα» για 16 παραστάσεις. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Πέτρος Χατζηλάμπου.

Monopoli Team

Ένας καταξιωμένος δημοσιογράφος και μια βασίλισσα της πρωινής ζώνης ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δώσουν στον κόσμο αυτό που χρειάζεται: ενημέρωση και ψυχαγωγία μαζί! Πόσο πετυχημένη όμως μπορεί να είναι η πρεμιέρα τους με τον πρωθυπουργό στις Βρυξέλλες, με τον Ερμή σε αντίθετη όψη, με έναν μηχανολόγο-μηχανικό αποφασισμένο για όλα χάριν του έρωτος και του χρήματος και μ’ έναν κάμεραμαν που θέλει να κάνει ζουμ στην ευτυχία;

Μια κωμωδία που τινάζει τα νούμερα της θεαματικότητας και πάσης φύσεως στον «Αέραα» και γίνεται η αφετηρία για την επερχόμενη επανάσταση. Ή τουλάχιστον καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες.

Πρόκειται για μια νέα κωμωδία που θα πρωτοπαρουσιαστεί στο κοινό της Θεσσαλονίκης και είναι η δεύτερη παραγωγή της ομάδας μας, και έρχεται μετά την πολύ πετυχημένη προηγούμενη παράστασή μας το ¨Δεν είναι αυτό που νομίζεις” η οποία παίχτηκε για δύο σεζόν! Μια κωμωδία που ρίχνει τη ματιά της στην πολιτικοκοινωνική κατάσταση που αντιμετωπίζουμε εδώ και χρόνια και το πως τελικά τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Πέτρος Χατζηλάμπου
Κείμενο : Θοδωρής Τέρπος
Σκηνογραφική επιμέλεια – Κοστούμια: Στέργιος Πρώιος
Χειρισμός κονσόλας: Σοφοκλής Ντολίδης
Παραγωγή: Theatrins

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Θοδωρής Τέρπος
Σκηνοθεσία: Πέτρος Χατζηλάμπου


Παίζουν: Βασιλική Γραικού, Γιάννης Ελευθεριάδης, Αλεξάνδρα Κασιούμη, Θοδωρής Τέρπος, Πέτρος Χατζηλάμπου.

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b