MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι θρυλικοί διαγωνισμοί του Αττίκ ζωντανεύουν και πάλι

Πάρτε μέρος στις οντισιόν και μπορεί να συμμετάσχετε και εσείς στη μεγάλη παραγωγή που θα φιλοξενηθεί στο θέατρο Badminton!

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Η μάντρα του Αττίκ αποτέλεσε βήμα για πολυάριθμα νέα ταλέντα από το χώρο του τραγουδιού, του χορού, της στιχουργικής και της απαγγελίας.

Ο Αττίκ εκτός των άλλων υπήρξε και ένας μεγάλος κυνηγός ταλέντων. Οι διαγωνισμοί του είχαν ξεχωριστό ρόλο και καθόριζαν τη διάρθρωση και την επιτυχία των προγραμμάτων του.

Βέβαια, ο Αττίκ πήγαινε πολύ πιο πέρα από τους καλλιτεχνικούς διαγωνισμούς. Σκάρωνε – με ανεξάντλητη πάντα και παιγνιώδη διάθεση – τους πιο πρωτότυπους διαγωνισμούς. Έδινε έτσι την ευκαιρία στους θεατές του, ν’ ανέβουν στη σκηνή και να επιδείξουν τα πιο απίθανα προσόντα τους. Οι διαφημιστικές καταχωρήσεις στις εφημερίδες της εποχής καλούν τους επίδοξους διαγωνιζόμενους να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς «ψευτιάς, ταχυγλωσσίας, ταχυμονοκομματομακαρονοφαγίας, όσφρησης, γάμπας, μιμοζωοφωνίας», διαγωνισμοί στους οποίους κάθε βράδυ έπαιρναν μέρος μερικοί από τους θεατές.

Το Θέατρο Badminton και η παράσταση «Αναζητώντας τον Αττίκ» τιμώντας την περίφημη Μάντρα προκηρύσσουν, αρχικά, διαγωνισμό τραγουδιού, ποίησης και ειδικών ταλέντων. Όσοι περάσουν από τις ακροάσεις του διαγωνισμού θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιαστούν σε μία από τις παραστάσεις, να κριθούν από το κοινό της παράστασης και να συμμετέχουν σε αυτήν! Μοναδικός όρος συμμετοχής η αγορά ενός εισιτηρίου σε μία από τις παραστάσεις, που ξεκινούν από 22 Φεβρουαρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου στο 211-1010000 στην Κα Χριστίνα Ευσταθίου, Δευτέρα με Παρασκευή 10.00 με 18.00.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b