MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πόλεμος σταρ για το ρόλο της Πριγκίπισσας Diana!- Charlize, Naomi, Scarlett, Keira…

Η πριγκίπισσα Diana υπήρξε μια παγκόσμιας ακτινοβολιας προσωπικότητα και από ό,τι φαίνεται ο κόσμος δεν την έχει ξεχάσει. Γι’ αυτό και οι σταρ του Hollywood θέλουν διακαώς να παίξουν το ρόλο τους. Ήδη γίνεται λόγος για δύο παραγωγές με θέμα την ταραχώδη προσωπική ζωή της Lady D με δύο καυτά ονόματα: Τη Chalrize Theron και την Naomi Watts! Κι ακόμα ακούγονται τα ονόματα της Keira Knightley και της Scarlett Johansson.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Naomi Watts θα παίξει τελικά στη βιογραφική ταινία για την πριγκίπισσα Diana με τίτλο ‘Caught in Flight’ . Η ταινία θα περιστρέφεται γύρω από την ιστορία αγάπης της Diana με τον καρδιοχειρουργό Hasnat Khan, ο οποίος θεωρείται ο μεγάλος έρωτας της ζωής της. Την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Oliver Hirschbiegel, ο οποίος αποτελεί εγγύηση, δεδομένου ότι έχει βάλει την υπογραφή του στην εξαιρετική ιστορική ταινία “Η Πτώση”, για τις τελευταίες μέρες του Χίτλερ.

Για τον πρωταγωνιστικό ρόλο ήταν υποψήφια και η Jessica Chastain (The Tree Of Life, The Debt), αλλά οι διαπραγματεύσεις με τους παραγωγούς δεν περπάτησαν. Το σενάριο υπογράφει ο Steven Jeffreys (The Libertine). Τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν σύντομα και θα γίνουν σε διάφορες περιοχές του κόσμου, όπως το Παρίσι, η Ανγκόλα και το Πακιστάν, τόπος καταγωγής του εραστή της πριγκίπισσας.

Η Diana και ο Hasnat είχαν πί δύο έτη κρυφή ερωτική σχέση. Ο Khan αρνούνταν να μιλήσει για το δεσμό τους επί χρόνια μετά το θάνατο της πριγκίπισσας, ώσπου έσπασε τη σιωπή του και μίλησε στα ξένα tabloids το 2008. Ο ίδιος παρουσίασε τη Diana ως φουλ ερωτευμένη μαζί του, έτοιμη να τα παρατήσει όλα και να τον ακολουθήσει…

Για τη Lady D ένα project ίσον κανένα! Έτσι, ήδη έχουν κυκλοφορήσει πληροφορίες, ότι και άλλη παραγωγή ετοιμάζεται με την Charlize Theron στο ρόλο της μοιραίας πριγκίπισσας. Το σενάριο της ταινίας αυτής θα βασίζεται στο βιβλίο του David Wharfe (2007) με τον τίτλο “Closely Guarded Secret” (Μυστικό καλά φυλαγμένο). Παραγωγός της ταινίας θα είναι ο Stephen Evans, ενώ συμπρωταγωνιστής της Charlize θα είναι ο Carey Mulligan.

Ακόμη, για τη Lady Diana έχουν διαρρεύσει αόριστες φήμες με τα ονόματα της Keira Knightley και της Scarlett Johansson. Πάντως, η Johansson έχει διαψεύσει ότι ενδιαφέρεται να παίξει σε βιογραφική ταινία με θέμα την Diana. Επίσης, είναι πιθανόν, κάποιο από τα porject με το ίδιο θέμα, που βρίσκονται στα “σκαριά” να ακυρωθεί, αν το άλλο δείξει ότι έχει ανώτερες πιθανότητες να πάει καλά εισπρακτικά.

Ένα άλλο θέμα, που προκαλεί εντύπωση, είνα ο βομβαρδισμός με ταινίες, σχετικές με πρόσωπα της πολιτικής. Ταινία για έναν υποψήφιο πρόεδρο (Αι ειδοί του Μαρτίου), ταινία για τον Lincoln, ταινία για την Thatcher, ταινία για την Sarah Palin κ.α. Ίσως αυτό να οφείλεται στο γεγονός ότι το 2012 είναι προεκλογική χρονιά για τις ΗΠΑ κι έτσι η πολιτική και οι πολιτικοί έρχονται στο προσκήνιο της ατζέντας των media αλλά και της κινηματογραφικής βιομηχανίας.

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b