MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διαγωνισμός performance του Κινητήρα: Τι θα έκανες αν δεν φοβόσουν;

Ο Κινητήρας, μετά την επιτυχία του πρώτου διαγωνισμού για σόλο performance με τίτλο «Τι μ’ αρέσει στην κρίση» το Μάρτιο του 2011, οργανώνει τον δεύτερο διαγωνισμό με τίτλο «Τι θα έκανες αν δε φοβόσουν».

Monopoli Team

Ο διαγωνισμός είναι μέρος του προγράμματος «Καλλιτέχνες με κρίση», και σκοπό έχει να δώσει κίνητρο και να ενθαρρύνει την καλλιτεχνική κοινότητα να συνεχίσει να δημιουργεί σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάει η Ελλάδα και η Ευρώπη.

Ο διαγωνισμός
Φέτος, οι καλλιτέχνες καλούνται να δημιουργήσουν ένα ντουέτο-performance διάρκειας 5-15 λεπτών μέσα από το θέατρο, το χορό, τη μουσική, το stand up comedy κτλ., στο οποίο να συμπράττει ένας επαγγελματίας με έναν ερασιτέχνη.

Η διαδικασία του διαγωνισμού έχει ως εξής:
Οι συμμετέχοντες καλούνται να στείλουν στο mail [email protected] μέχρι τις 26/02/12, το βιογραφικό του καλλιτέχνη/ομάδας, την ιδέα τους, links από παλιότερες δουλειές και ένα μικρό κείμενο με θέμα «Γιατί θέλω να λάβω μέρος στο διαγωνισμό».

Θα γίνει επιλογή 6-8 ντουέτων, τα οποία θα παρουσιαστούν στο Κινητήρας studio στις 6-9 Απριλίου. Η επιλογή θα γίνει από μια τριμελή επιτροπή που αποτελείται από τις Μάρθα Κλουκίνα, Άσπα Τομπούλη και Αντιγόνη Γύρα.

Νικητές και βραβεία
Από το διαγωνισμό θα αναδειχθούν δύο νικητές και θα δοθούν δύο βραβεία:

  • Το βραβείο της επιτροπής, το οποίο συνεπάγεται με την ευκαιρία να παρουσιάσουν μια παράσταση στο Κινητήρας studio κατά τη διάρκεια του τρίτου «In progress festival» το καλοκαίρι του 2012 για τρεις βραδιές.
  • και το βραβείο του κοινού, το οποίο είναι χρηματικό ποσοστό 10% επί των εισπράξεων.

Επιπλέον, οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία μέσα από το διαγωνισμό να αναδειχθούν και θα διαφημιστούν στα media στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b