MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κωμωδία

Πινακοφρίκη

Από τις 6 Ιανουαρίου και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή το θέατρο Προσκήνιο παρουσιάζει το θεατρικό έργο με τίτλο «Πινακοφρίκη» της Κατερίνας Νικολοπούλου και του Δημήτρη Πιέτρη.

Monopoli Team

Τι κοινό μπορεί να έχει η Τζοκόντα του Ντα Βίντσι με τον Ναύτη του Τσαρούχη; Η Χιονάτη της “Disney” και η Κραυγή του Μουνκ, πόσο καλές φίλες μπορεί να γίνουν; Ο Ντόριαν Γκρέι τί ρόλο βαράει ανάμεσά τους;

Το έργο είναι μια σύγχρονη αλληγορική κωμωδία όπου 5 διάσημα έργα Τέχνης, η Τζοκόντα του Λεονάρντο ντα Βίντσι, η Κραυγή του Μούνκ, ο Ναύτης του Γιάννη Τσαρούχη, η Χιονάτη από το παραμύθι και ο Ντόριαν Γκρέι του Όσκαρ Ουάιλντ ζωντανεύουν στο υπόγειο ενός μεγάλου συλλέκτη.

Στην προσπάθειά τους να ενανθρωπιστούν αποκτούν όλα τα αρνητικά στοιχεία που απορρέουν από αυτή τη διαδικασία. Μίση, πάθη, φοβίες, έρωτες εισβάλουν στη ζωή τους και τους οδηγούν σε τραγελαφικές καταστάσεις.

Θα μάθουμε επιτέλους ποια ήταν η Τζοκόντα? Τι προσπαθεί να μας φωνάξει από τον πίνακά της η Κραυγή? Η Χιονάτη ήθελε στα αλήθεια να ζήσει με τον πρίγκηπα? Πόσα κοινά έχει ο Ναύτης με το σύγχρονο Έλληνα? Γιατί δεν γερνάει ο Ντόριαν Γκρέι?
Οι ήρωές μας θα αποκαλύψουν τα αιώνια μυστικά τους προκειμένου να εκπληρωθεί μια ευχή τους. Ξέρουν όμως στ’ αλήθεια τι να ευχηθούν;

Οι συντελεστές
Σκηνοθεσία: Στέφανος Κοντομάρης
Βοηθός σκηνοθέτη και κίνηση: Αντρέας Λάγός
Σκηνικά και εικαστική επιμέλεια: Γιάννης Σπανόπουλος
Κοστούμια: Αχιλλέας Νάλτσας
Φωτισμοί: Θέμης Μερτύρης
Επιμέλεια μακιγιάζ: Έφη Αργυροπούλου
Μουσική επιμέλεια: Αντώνης Μιτζέλος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Κατερίνα Νικολοπούλου, Δημήτρης Πιέτρης
Σκηνοθεσία: Στέφανος Κοντομάρης


Παίζουν: Ευτυχία Φαναριώτη, Έλλη Μερκούρη, Αναστάσης Κολοβός, Κατερίνα Νικολοπούλου, Δημήτρης Πιέτρης.

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b