MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η κακόγουστη φάρσα με την αυτοκτονία Χωμενίδη!

“Η είδηση του θανάτου μου είναι κάπως υπερβολική” είχε δηλώσει κάποτε ο φλεγματικός, αν μη τι άλλο, Όσκαρ Ουάιλντ. Σε μια ανάλογη διάψευση αναγκάστηκε να προβεί πολλά χρόνια μετά και ο Έλληνας συνάδελφός του Χρήστος Χωμενίδης, ο οποίος διάβασε στο internet ότι… αυτοκτόνησε!

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σύμφωνα με μια είδηση που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, ο συγγραφέας στο δίλημμα του Άμλετ “να ζει κανείς ή να μη ζει”, επέλεξε το “να μη ζει” και αποφάσισε να πηδήξει από το παράθυρο του σπιτιού του. Πρώτα, όμως, άφησε, όπως έγραφε η ψευδής είδηση, τρία ιδιόχειρα σημειώματα. Το δημοσίευμα, μάλιστα, επικαλείται πηγή επίσημο πρακτορείο, κάτι που δημιουργεί την υποψία ότι ο δημιουργός της ψευδούς είδησης είναι δημοσιογράφος.

Τώρα, γιατί το έκαναν; Ο ίδιος ο Χωμενίδης, ο οποίος προτίθεται να κάνει μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου, απέδωσε τη δημιουργία της είδησης σε κακόβουλους που θέλουν να τον βλάψουν προσωπικά- το οποίο, κατά πάσα πιθανότητα είναι και αληθές, γιατί το ενδεχόμενο της παραπληροφόρησης, όπως φαίνεται από τα χαρακτηριστικά του δημοσιεύματος, πρέπει να αποκλειστεί.

Πάντως για να διαψεύσει την είδηση, μία φίλη του Χωμενίδη ανάρτησε φωτογραφία της με τον συγγραφέα στο διαδίκτυο, με το σχόλιο “εδώ στον άλλο κόσμο, την περνάμε ζάχαρη”. Η φωτογραφία, πάντως, που αποτυπώνει τον συγγραφέα να γλύφει τη φίλη του στο κεφάλι, δεν είναι και ό,τι καλύτερο, πρέπει να πω.

Γιώργος Σμυρνής


Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b