MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το “1st eXclusive Underground Music Festival” στο Κύτταρο

Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου και την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου η eXclusiveHR σε συνεργασία με τη μουσική σκηνή “Κύτταρο”διοργανώνει το “1st eXclusive Underground Music Festival” με στόχο την οικονομική στήριξη του Κέντρου Ζωής, για την υποστήριξη όσων ζουν με HIV/AIDS.

author-image Γιώργος Σμυρνής

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

1η Μέρα: Alternative/Indie

Nothing Red
Bella Fuz
Vinyl Suicide
Black Circus

2η μέρα: Stoner

Stillborn Virtue
Drunk Motherfuckers
Anal Veritas
Beyond Perception

ΕΝΑΡΞΗ: 21.00
ΕΙΣΟΔΟΣ: 10 €

To 1st eXclusive Underground Music Festival, θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου, την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS. Στόχος μας είναι η ανάδειξη νέων μουσικών σχημάτων της alternative, indie και stoner μουσικής σκηνής και η ψυχαγωγία των ανθρώπων που είναι φορείς του HIV/AIDS ή ακόμα φίλοι και συγγενείς των ατόμων με HIV/AIDS .

Το Κέντρο Ζωής ιδρύθηκε το 1991 και είναι μια αναγνωρισμένη μη κυβερνητική, μη κερδοσκοπική οργάνωση. Προσφέρει υπηρεσίες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών των ατόμων που ζουν με HIV/AIDS, των οικογενειών τους, αλλά και του ευρύτερου πληθυσμού. Το Κέντρο λειτουργεί χάρη στην πολύτιμη και ακούραστη προσφορά των εθελοντών του, μέσα σε πλαίσια σεβασμού προς τον συνάνθρωπο και απόλυτης εχεμύθειας.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα υπάρχει ενημέρωση από την ομάδα εθελοντών του Κέντρου Ζωής καθώς και προβολή οπτικοακουστικού υλικού που έχει δημιουργηθεί από την ίδια ομάδα με στόχο την προστασία και ενημέρωση. Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια αλλαγής μουσικού σχήματος στη σκηνή.

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b