MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟ

Tango Por Dos στο Θέατρο Badminton

Το Tango Por Dos, το διάσημο συγκρότημα από το Μπουένος Αϊρες, παρουσιάζει στο Θέατρο Badminton την νέα σκηνική παραγωγή του Miguel Angel Zotto “Puro Tango”, στις 19 και 20 Νοεμβρίου.

Monopoli Team

Αυτή η παραγωγή του Αργεντίνου μετρ Miguel Angel Zotto είναι αφιερωμένη σε όλους τους πρωτοπόρους καλλιτέχνες της Αργεντινής που δημιούργησαν και διέδωσαν την τέχνη του τάνγκο.

Οι χορευτές του Tango Por Dos χορεύουν το παραδοσιακό τάνγκο με το μοναδικό τους στυλ και ταξιδεύουν το κοινό, με την χρήση των πολυμέσων, στην εποχή των “milongueros”, των λαϊκών χορευτών του περασμένου αιώνα που δημιούργησαν το Αργεντίνικο τάνγκο και κατέκτησαν όλο τον κόσμο με το πάθος και το ερωτικό τους ταμπεραμέντο!

Αυτό το μοναδικό μουσικο-χορευτικό ταξίδι με ζωντανή ορχήστρα και πλούσια κοστούμια, ξετυλίγεται σε 15 σκηνές και αποτελείται από τις θρυλικές μορφές του τάνγκο Carlos Cardel, Alfredo Le Pera, Astor Piazzolla, ζωντανή ορχήστρα με Αργεντίνους δεξιοτέχνες σολίστ, εξαιρετικοί τάνγκο χορευτές του Μπουένος Άϊρες και τον Migeul Angel Zotto με την αισθησιακή παρτενέρ του Diana Guspero.

Ο Miguel Angel Zotto γεννήθηκε στην Vicente Lopez του Buenos Aires. Προέρχεται από ένα αμιγώς “tanguera” οικογενειακό περιβάλλον με διάσημες ρίζες. Άρχισε να σπουδάζει tango σε ηλικία 17 ετών και το 1979 συνάντησε τον Rodolfo Dinzel με τον οποίο ολοκλήρωσε τις σπουδές του. Χόρεψε στις “Milongas” του Μπουένος Άιρες για έξι χρόνια ενώ το 1984 ξεκίνησε ο ίδιος να διδάσκει tango στο Πανεπιστήμιο Belgrano του Μπουένος Άιρες.
Την τελευταία δεκαετία ο Miguel Αngel Zotto με το συγκρότημα Tango Por Dos και τις επιτυχημένες παραγωγές που δημιούργησε έχει περιοδεύσει σε όλο τον κόσμο και στα σπουδαιότερα θέατρα και φεστιβάλ: ΗΠΑ (Νέα Υόρκη, Ουάσινγκτον, Βοστόνη), Ιταλία (Ρώμη Μιλάνο), Ισπανία, Γαλλία (Παρίσι, Λυών), Μόσχα, Ελλάδα, κ.α.

Τιμές Εισιτηρίων:
Διακεκριμένη ζώνη: 60 €
A Ζώνη: 52€
Β Ζώνη: 44€
Γ Ζώνη: 36€
Δ Ζώνη: 28€
Φοιτητικό: 20€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 210-8840600, WWW.TICKETNET.GR, www.viva.gr στα ταμεία του θεάτρου Badminton και σε όλα τα PUBLIC και τα METROPOLIS.

[iframe frameborder=”0″ width=”480″ height=”360″ src=”http://www.dailymotion.com/embed/video/xllx81″ ]
TANGO POR DOS by

VIMA_WEB3b