MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κωμωδία

Κατάδικος μου

Η νέα θεατρική δουλειά της Ελένης Ράντου με τίτλο “Kατάδικος μου” παρουσιάζεται στο θέατρο Διάνα από την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου. Τη σκηνοθεσία του έργου υπογράφει ο Γιώργος Παλούμπης.

Monopoli Team

Την ιστορία του έργου συνθέτουν ένας αλλοδαπός διαρρήκτης, μία φιλόλογος της ελληνικής γλώσσας σε πένθος, ένας ηλικιωμένος καθηγητής ελληνικής ιστορίας με αλτσχάιμερ και ένας φρεσκοδιαζευμένος βαλκανιονίκης που θέλει να απολαύσει την ελευθερία του.

Ποια κοινή μοίρα συνδέει άραγε αυτούς τους ήρωες; Όλοι εμπλέκονται σ’ ένα πολύχρωμο γαϊτανάκι αλληλεξαρτήσεων και φόβων, προσπαθούν να αγαπήσουν και να αγαπηθούν, να ακουμπήσουν και να εμπιστευθούν…. με φόντο την Ελλάδα του σήμερα.

Μία σύγχρονη, αιχμηρή κωμωδία με έντονους ρυθμούς και ανατροπές, που καυτηριάζει ό, τι μας κάνει και φοβόμαστε, ό, τι μας κάνει ξένους μ’ εμάς τους ίδιους… Γιατί ο σαρκασμός και το χιούμορ είναι το μόνο όπλο απέναντι στο φόβο μας.

ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία : Γιώργος Παλούμπης

Σκηνικά : Μαγιού Τρικεριώτη

Κοστούμια : Μανώλης Γαλετάκης

Φωτισμοί : Κατερίνα Μαραγκουδάκη

Κίνηση : Αντιγόνη Γύρα

Μουσική επιμέλεια : Κώστας Ζήκος

Video art : Ακης Πολύζος

Φωτογραφία: Ορφέας Εμιρζάς

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Ελένης Ράντου, Σάρας Γανωτή, Νίκου Σταυρακούδη
Σκηνοθεσία: Γιώργος Παλούμπης


Παίζουν: Ελένη Ράντου, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ορφέας Αυγουστίδης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Δημήτρης Καπετανάκος και ο Μπάμπης Γιωτόπουλος

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b